Superliga Kenneth Jensen

Bud på profiler? Der har været forbløffende stille

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-sensationen Silkeborg IF har indtil videre oplevet et transfervindue, der har været forbløffende stille, lyder det fra direktøren.

Af Kenneth Jensen

De endte som nummer tre i Superligaen og viste forrygende takter og lækkert spil, men indtil videre er der ikke meget aktivitet omkring mange de dygtige og salgsinteressante spillere, de har i SIF.

Det fortæller administrerende direktør Kent Madsen i et interview med Midtjyllands Avis.

Her erklærer Kent Madsen sig overrasket over, at der endnu ikke har været bud efter eksempelvis Rasmus Carstensen, Sebastian Jørgensen og Forårets Profil Nicolai Vallys.

- Jeg kan sige uden at blinke, at vi ikke har afvist nogle tilbud, for vi har ikke fået nogle, siger Kent Madsen til Midtjyllands Avis og forklarer:

- Der har været forbløffende stille.

Silkeborg IF skal i den kommende sæson i Superligaen spille i et europæisk gruppespil, og man har en stærk økonomi, hvorfor der heller ikke er travlhed med at få skudt profilerne afsted.

Men bud ventes der fortsat at komme på nogle af proflerne - ikke mindst på højre back Rasmus Carstensen, der spillede en strålende sæson i fjor og er fast mand på U21-landsholdet. Ifølge Ekstra Bladet er SIF's krav 22,5 millioner kroner på ham.

Mens SIF ikke har solgt spillere endnu, har klubben købt ind - Lukas Engel blev tidligere i denne uge præsenteret som ny mand i den midtjyske klub. Han blev hentet på en femårig aftale.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.