• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Redaktør: Det kan vi forvente af ny AGF-boss

Foto: Getty Images

Hvem er AGF's nye sportschef Stig Inge Bjørnebye? Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen kommenterer udnævnelsen af den nye boss i Århus.

Af tipsbladet.dk

AGF har fået ny sportschef, efter Hans-Jørgen Haysen blev hyret og så bedt om ikke at starte i jobbet i kølvandet på en MeToo-sag i SønderjyskE.

Nogle kan huske den ny chef som spiller i Liverpool, og nogle vil også kunne huske ham fra det norske landshold, der er 90'erne skabte nogle fine resultater.

Hans navn er tidligere dukket op i forbindelse med jobbet som sportschef i AGF, primært hos Ekstra Bladet, men hvem er den tidligere Liverpool-spiller Stig Inge Bjørnebye, og hvad kommer han med af ballast til jobbet i den største klub i Danmarks næststørste by?

- Det er en erfaren leder, der kender de agenter, sportsdirektører og spillere, der skal til, og som er relevante i en dansk kontekst.

- Det kan godt være, at han ikke på første dag vinder quizzen om, hvem der spiller på hvilke positioner i de 12 Superliga-klubber, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han kommer hurtigt efter det. Og så har han en fin og kompetent stab i AGF til at hjælpe ham. Det her er ikke totalt ukendt territorium for Stig Inge Bjørnebye, siger Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

Se hele vurderingen af AGF-ansættelsen, og hvad den betyder for AGF's fremtidige kurs, i videoen, som du finder i toppen af denne artikel.

Læs også mere om AGF's syn på ansættelsen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020