• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Revet væk: Brøndby-afsnit udsolgt på 20 minutter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Udebanefans må endelig komme tilbage på landets fodboldstadioner. I Vejle solgte de alle billetter til udebaneafsnittet på 20 minutter.

Af Anders Dehn

På søndag når genåbningen af Danmark en lille milepæl. Alle restriktioner på kapacitet og udebanefans til fodboldkampe forsvinder, og det betyder blandt andet, at Vejle på kort tid solgte alle billetter til Brøndbys udebaneafsnit, fortæller direktøren til Vejle Amts Folkeblad.

Der er plads til godt og vel 1.000 udefans på Vejle Stadion, og ifølge Henrik Tønder blev de revet væk på 20 minutter forud for Brøndbys besøg på søndag. I Vejle glæder de sig til at byde gæstende fans inden for. Det er halvandet år siden sidst.

- Alene volumen stiller store krav til os. Det er ikke alle gæstende hold, som har så stor opbakning. Vi har fornuftige erfaringer med Brøndbys fans. Jeg tror, det betyder meget for dem, hvordan de bliver behandlet. Vi har tænkt os at give dem gode rammer, siger VB's administrerende direktør, Henrik Tønder, til Vejle Amts Folkeblad.

Det er ikke kun i Vejle, at de glæder sig over de forsvindende restriktioner. Det samme gør de i Parken, der kan bliver fyldt, når selvsamme Brøndby kommer på besøg i næste uge.

Det tyder allerede på, at kampen kommer til at blive overværet af det største fodboldpublikum på dansk grund i halvandet år.

- Vi går efter, at kampen bliver udsolgt, og muligheden er der, sagde FCK's kommercielle direktør, Jacob Lauesen, tidligere på dagen.

- Flere tribuner og afsnit er allerede udsolgt, og vi kan virkelig mærke, at mange har savnet de her kampe og oplevelser.

- Der er naturligvis stadig nogle restriktioner, men det er en kæmpe milepæl, at vi igen kan have fuld kapacitet, og vi ser også frem til igen at have fans i udebaneafsnittet. Det giver en dimension mere til oplevelsen.

Læs mere om udsigterne til en fyldt Parken her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020