• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Revser David Nielsen: Kom altid med undskyldninger

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere AGF'er Milan Jevtovic kritiserer David Nielsen, som han mener blev ved med at komme med dårlige undskyldninger.

Af Ole Hoffskov

AGF sagde farvel til offensivspilleren Milan Jevtovic kort før transferdeadline, og serberen nåede et år på Fredensvang. Det var mildt sagt et skuffende år for alle parter.

Milan Jevtovic spillede 23 kampe i den hvide trøje uden at komme på måltavlen, og oftest var han tilskuer fra bænken, når AGF var i aktion.

Nu tørner serberen ud for norske Odds BK, og han er langt fra tilfreds med opholdet i Danmark. Han er ligeledes meget utilfreds med David Nielsens ageren over for ham.

- Efter en skadesperiode fik jeg ikke chancen igen. Jeg kom ind i de sidste 10-15 minutter af hver kamp. Jeg startede inde i to kampe i pokalturneringen og lavede et par assists, men alligevel fik jeg aldrig chancen. De påstod, at jeg ikke var klar efter min skade, og det kunne jeg ikke forstå. De kom bare med undskyldninger for, hvorfor jeg ikke spillede, siger Milan Jevtovic til eurosport.no og tilføjer.

- Jeg spurgte, hvad jeg kunne gøre, men jeg fik aldrig nogen gode svar.

Han mener ikke, at den indsats, han leverede på træningsbanen, blev belønnet i weekenderne. I 15 Superliga-kampe for AGF startede offensivspilleren blot inde en enkelt gang.

- Jeg arbejdede hårdt til træning og fik ros for det. Holdet var i dårlig form, men jeg fik ikke chancen. Man skulle jo tro, at når man leverer til træning, og holdet ikke fungerer, vil man få chancen, men de sagde én ting og gjorde noget andet, siger han. 

Tipsbladet.dk har foreholdt AGF kritikken fra Milan Jevtovic. Klubben ønsker ikke at kommentere på serberens udtalelser. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020