Video : Tipsbladet
Superliga

Revser FCK-modstander: En tragedie

Den polske mestre får hård kritik for præstationen mod FC København.

FC København har det ene ben i Champions League-gruppespillet efter 1-0-sejren på udebane over de polske mestre fra Rakow Czestochowa tirsdag aften.

Onsdag er der returkamp i Parken, og her skal FC København blot undgå et nederlag for at indløse billet til verdens fornemste klubturnering og de mange millioner, der følger med deltagelsen.

FC København var på forhånd udskreget som store favoritter mod Rakow Czestochowa, men alligevel er der bred utilfredshed i Polen med, hvad landets mesterhold præsterede i den vigtige hjemmekamp tirsdag aften.

En bannerfører for kritikken er den tidligere polske landsholdsspiller Wojciech Kowalczyk.

- Rakow spillede deres dårligste kamp i Champions League-kvalifikationen, og det samme gjorde FC København. Hvis FCK havde præsteret, som de gjorde mod Sparta, havde resultatet været endnu værre, siger Kowalczyk til polske Kanale Sportowym og giver Rakows offensiv en hård medfart:

- Defensiven var glimrende, men offensiven var en tragedie. Når man indkasserer et mål, skal man gå efter at udligne. Jeg køber ikke præmissen, at de løb rundt og tænkte på returkampen. Jeg forstår ikke, at nogen kan være tilfreds med resultatet eller den obskure tanke, at det er fint udgangspunkt til returkampen.

FC København og Rakow Czestochowa krydser klinger i Parken onsdag aften klokken 21.00, og her er gæsterne pisket til at angribe, hvis de skal holde Champions League-drømmen i live.