• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Revser OB: Jeg bliver både harm og irriteret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jens Jakob Thomasen forlader OB uden, at cheftræner Andreas Alm har haft noget at skulle have sagt i processen. Det undrer Allan Kuhn og Per Frimann.

Af Ole Hoffskov

Jens Jakob Thomasen er færdig i OB.

Den teknisk stærke midtbanespiller forlænger ikke den kontrakt, der udløber efter denne sæson, men der har været en smule forvirring om, hvorvidt det er Jens Jakob Thomasen selv eller OB, der har besluttet, at det skal være sådan.

Én ting er i hvert fald helt sikkert - beslutningen er ikke blevet taget af fynboernes cheftræner Andreas Alm, der har haft 25-årige Jens Jakob Thomasen som anfører hele sæsonen. 

- Jeg har ikke været involveret i den beslutning, men jeg er ganske tryg ved, at de, som skal træffe den, gør det rigtige. Jeg er træner for dem, som kommer ind i omklædningsrummet, og som er en del af OB hver gang, siger Andreas Alm til TV3 Sport. 

Dermed lægger OB-træneren ikke skjul på, at det er landsmanden Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, som i ensom majestæt har været involveret i Jens Jakob Thomasens forestående exit i OB.

Det vækker bekymring hos både Per Frimann og Allan Kuhn.

- At træneren egentlig ikke har nogen indflydelse, ser vi mere og mere, og det kan jeg jo ikke forstå. Når man er cheftræner i en fodboldklub, skal man være med til at vælge de spillere, der spiller for ens hold. Så jeg bliver lidt irriteret og harm, når jeg hører det her, lyder det fra Kuhn.

Han bakkes op af TV3 Sport-kollegaen Per Frimann.

- Det er vigtigt, at man som træner får de spillere, man gerne vil have, og at man kan kæmpe for dem, der betyder noget for holdet. Det lyder ikke som om, at han selv føler, han har kunnet være med i beslutningsprocessen, fordi den ligger et andet sted. Det, synes jeg, er et dårligt tegn rent ledelsesmæssigt i OB, siger han.

Jens Jakob Thomasen har tilbragt hele sin karriere i OB.