Foto: Brøndby IF
Superliga

Rezan Corlu tilbage i Brøndby: Den største klub i Danmark

Brøndbys nye nummer syv er glad for at være tilbage i Brøndby.

Når Brøndby IF lørdag tester formen af mod Næstved BK, så er der Rezan Corlu endnu engang med, og han glæder sig til at trække den blå-gule trøje over hovedet igen.

- Det er dejligt at være tilbage. Jeg har glædet mig mega meget, og det er en rigtig rar følelse at være tilbage i klubben. Det er den største klub i Danmark med gode fodboldspillere og holdkammerater, som også er med til, at jeg kan udvikle mig og blive en bedre fodboldspiller, siger Rezan Corlu til klubbens hjemmeside.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Det er ikke blevet til meget sommerferie i år, og Brøndby-truppen genoptog træningen forud for den kommende sæson denne uge. 

- Det har været en hård uge med to træninger om dagen, så vi er lidt trætte i kroppen, men på en god måde. Men jeg kunne da selvfølgelig godt tænke mig at bidrage med mål eller assists i træningskampen i morgen, men det er ikke det, der tæller lige nu. Nu skal jeg først lige ind i rytmen og lære mine holdkammerater at kende og måden, vi spiller på.

Læs også:FCN har styr på truppen og på transfers: Ikke så sexet i medieverdenen

Den alsisige offensivsspiller havde tur i den i den forgangne sæson, hvor han var lånt ud til Lyngby BK. Men hvor på banen, Corlu skal vise sine evner, er dog ikke lagt helt fast.

- Jeg har jo snakket med Niels Frederiksen om, at den plads, jeg får på banen i løbet af sæsonen, afhænger lidt af, hvilke modstandere vi møder, og hvilke formationer vi spiller. Jeg kan spille 8’eren, 10’eren og jeg kan spille ude på kanten, hvis der er brug for det. Så jeg kan spille en del forskellige pladser på den offensive del af banen.

- Jeg er god i mellemrummet, hvor jeg kan vende på folk og på den måde skabe plads til mig selv. Det kan også være situationer, hvor jeg kan sende en aflevering op til angriberne, hvor de så kan gøre arbejdet færdigt. Jeg kan også score mål, som jeg gjorde i Lyngby. Men generelt vil jeg sige, at jeg er en teknisk spiller, der er god i kombinationerne.

Læs også:Den har vi da set før: Engelsk klub får legendarisk dansk målmandstrøje

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Avis: Brøndby byder igen på norsk back