• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

Riddersholm efter nederlag: En engangsforseelse, vi skal lære af

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm var ikke tilfreds med spillet efter nederlaget i fredagens træningskamp mod Silkeborg.

Af Mathias Høj Jensen

Fredag eftermiddag tabte SønderjyskE hjemme 1-3 til Silkeborg i en træningskamp, og ifølge cheftræner Glen Riddersholm var nederlaget en lærestreg til spillerne.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside efter kampen.

- Vi er ikke tilfredse, da vi ikke kom i mange af de pressituationer, som vi gerne ville. Det skyldtes selvfølgelig, at vi i perioder var meget ustruktureret. Jeg er helt sikker på, at det er en engangsforseelse, som vi lærer af, lyder det fra Riddersholm.

SønderjyskE var bagud med 0-2 ved pausen efter en skidt første halvleg, hvor spillet ikke fungerede. I de sidste 45 minutter fungerede det bedre for sønderjyderne, der på et mål af Emil Frederiksen fik reduceret til 1-2, som dog senere blev til 1-3.

- Vi er skuffet over vores taktiske udtryk i første halvleg, fordi spillerne indstilling og mentalitet er i orden. I anden halvleg viser vi, at vi får ro på bolden og en struktur med bolden, der gør, at Silkeborg bliver presset tilbage. 

SønderjyskE tager hul på den nye sæson i 3F Superligaen den 11. september, når de hjemme på Sydbank Park tager imod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland.

Opgøret fløjtes i gang klokken 19.00.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus