• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Riddersholm: Forventede Sisto-udtagelse

Riddersholm: Forventede Sisto-udtagelse
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Glen Riddersholm glæder sig over, at Pione Sisto for første gang er at finde i truppen på det danske A-landshold.

Af Michael Ehrhorn

Dagens helt store hovedperson i dansk fodbold har været unge Pione Sisto. FC Midtjylland-profilen blev for første gang udtaget til det danske A-landshold, der til sommer møder Montenegro i Viborg, inden Serbien venter i Telia Parken. En stor hæder til den Sisto, der i seneste runde var med til at sikre guldet til FC Midtjylland med både mål og assist mod FC København. 

På heden er man da heller ikke overraskede over, at der er blevet plads til Pione Sisto på A-landsholdet. Cheftræner Glen Riddersholm glæder sig dog på spillerens vegne, mens han understreger vigtigheden af talentarbejdet i FC Midtjylland:

- Det kommer vel ikke som den store overraskelse. Vi har med en ekstraordinær spiller at gøre. Pione er en individualist, som vi ser få af i dansk fodbold. Vi glæder os enormt meget på Piones vegne, fordi vi har kunnet se hans udvikling gennem de seneste år. Det er endnu engang en manifestation af den enorme gode talentudvikling, FC Midtjylland formår at lave, siger Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside og fortsætter:
 
- Han har udviklet sig fra at være en individualist til også være en kollektiv spiller, som man kan regne med. Han kan spille begge veje og arbejde hårdt, og han er blevet taktisk mere fleksibel, og dermed har han udviklet nogle af de facetter, som har været en nødvendighed, hvis han også skulle kunne begå sig på et højere niveau, vurderer cheftræneren.
 
Pione Sisto har spillet 61 kampe for FC Midtjylland, hvor han står noteret for 17 scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.