Superliga Kenneth Jensen

Riza Durmisi erstatter Boilesen

Riza Durmisi erstatter Boilesen
Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto

Venstrebacken Riza Durmisi erstatter Nicolai Boilesen på landsholdet.

Af Kenneth Jensen

Brøndby-backen Riza Durmisi har haft et turbulent forår. Det startede ikke specielt godt, da han tabte positionen som starter i Brøndby til konkurrenten Patrick da Silva, men siden vandt Durmisi starter-jobbet tilbage, og fremragende spil førte også til, at han kom med i Jess Thorups U/21-EM trup. Og nu er der mere godt at varme sig på for Durmisi.

Den lynhurtige og teknisk stærke back er ifølge DR Sporten indkaldt til Morten Olsens landsholdstrup, efter Nicolai Boilesen i weekenden måtte melde fra, fordi han blev ramt af en forstrækning under træning. Durmisi sad søndag på bænken under hele opgøret mellem Brøndby og Esbjerg.

Dermed kan Durmisi, der har masser af erfaring fra U-landshold, få debut på det danske A-landshold allerede mandag, hvis altså Morten Olsen sætter ham på banen. Durmisi kommer frisk til landsholdstruppen, da han altså sad på bænken for Brøndby, der havde Patrick da Silva i startopstillingen i 0-1 nederlaget til Esbjerg.

Durmisi kan også spille for Makedonien, men har valgt at stille op for Danmark. Ud over kampen mandag aften mod Montenegro er Riza Durmisi også i truppen til Danmarks vigtige EM-kvalifikationskamp lørdag mod Serbien.