• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ro på i OB: Jeg har aldrig forstået det andet

Foto: Screenshot

Det bliver næppe et festfyrværkeri i Ådalen de sidste timer af transfervinduet.

Af Ole Hoffskov

Der er både idyllisk og roligt i Ådalen, og det ændrer sig ikke, selv om man bevæger sig ned mod OB's træningsbaner og kontorbygninger på denne sidstedag af transfervinduet. 

Helt roligt er der i hvert fald på Björn Wesströms kontor.

OB's fodbolddirektør står for første gang med ansvaret for et transfervindue i den fynske Superliga-klub, og januar har budt på en smule aktivitet indtil videre. De stribede har forstærket sig med Mihajlo Ivancevic og Joel King, mens Moses Opondo og Mart Lieder er taget til andre adresser.

Men denne mandag er der altså ganske roligt. 

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg tror ikke, der sker noget som helst. Et transfervindue, som lukker, markerer afslutningen på en periode, og vi har ageret i perioden på en måde, vi er tilfredse med. At det så er i dag, vinduet lukker, betyder i virkeligheden ikke det store, siger Björn Wesström til Tipsbladet.

Han ville faktisk se det som et svaghedstegn, hvis han havde travlt.

- De klubber, som har en hektisk sidste dag i transfervinduet, har jo i virkeligheden gjort det ganske dårligt. Man har en hel måned, så hvorfor skal man gøre det hele i sidste sekund? Det har jeg aldrig forstået. Men kan selvfølgelig havne i den situation, men.. ja. Det er vi ikke, siger OB-bossen og tilføjer:

- Der har været nogle ting, jeg har skullet tage stilling til i dag, men sådan er det jo løbende. Det er der ikke noget usædvanligt i. 

Björn Wesström hæfter sig ved, at Sander Svendsen er vendt tilbage fra leje og har udsigt til at spille en rolle i den kommende halvsæson. Derudover noterer han med glæde i stemmen, at Max Fenger har forlænget sin kontrakt. 

Skal der ske noget i de sidste timer af transfervinduet, vil der formentlig være tale om lejeaftaler til en eller flere af truppens yderste mandater.

- Det kan ske, men det er ikke sikkert, at det gør. Det må vi se. Vi har en stor trup på nuværende tidspunkt, og det bliver en udfordring, fordi alle helst skal udvikle sig. Det er da muligt, at der sker noget, men i det her øjeblik er der ikke noget på bordet, siger Björn Wesström.

Er truppen i virkeligheden for stor?

- Det er simpelthen så svært at svare på nu her i disse coronatider. Man kan nemt have fem-syv spillere, som er fraværende på grund af corona, og så er det jo ikke for stor en trup. Men hvis alle er friske, er det nok for stor en trup.

Søndag skrev en tysk avis, at Jens Jakob Thomasen kan være på vej til Fortuna Düsseldorf, men det afviser den fynske Superliga-klub.

- Det er rygter for dig, og det er det også for mig. Jeg har ikke modtaget noget konkret, slutter Björn Wesström.