Video : Tipsbladet
Superliga

Rodrigo Huescas i grim afsked før FCK-skifte

Mexicaneren Rodrigo Huescas er på vej til FC København - hans afsked med Cruz Azul ser ikke ud til at blive hjertelig.

Mexicaneren Rodrigo Huescas er tæt på at skifte fra Cruz Azul til FC København, og noget tyder på, at den 20-årige højrebacks exit i Mexico ikke er forløbet helt udramatisk. 

Marca MX skriver, at Huescas fra den ene dag til den anden valgte ikke at møde op til træning i Cruz Azul. Dette skyldtes ifølge avisen længerevarende forhandlinger mellem Huesca og Cruz Azul om en ny kontrakt, som ikke faldt ud til spillerens fordel, samt den spirende interesse fra FC København.

Avisen kan også berette, at Cruz Azul skal have været trætte af Huescas ageren i kontraktforhandlingerne. Hver gang, at parterne var tæt på at nå til enighed, vendte spilleren angiveligt tilbage med et nyt krav til ledelsen.

På et tidspunkt "lovede" højrebacken ifølge Marca, at han ville forlænge kontrakten, men sådan gik det som bekendt ikke.

Rodrigo Huescas' afsked med Cruz Azul ser altså ud til at trække nogle knap så kønne spor efter sig, men det er man formentlig ligeglade med i FC København, der håber at kunne præsentere mexicaneren som ny spiller i løbet af weekenden.

Ifølge Tipsbladets oplysninger satser FC København på at indgå en fem-årig aftale med Rodrigo Huescas, som klubben erhverver for knap 14 millioner kroner. FCK udløser højrebackens frikøbsklausul. 

Du kan blive meget klogere på Rodrigo Huesca som spiller her.