• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Pirchert

Rømer er skuffet: Havde sat næsen op efter et skifte

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Natten til fredag smækkede transfervinduet i, og André Rømer er fortsat blandt ulvene på heden. Det skuffer ham.

Af Oliver Pirchert

Flere klubber meldte sin interesse på André Rømer, men et konkret skifte nåede aldrig at blive aktuel for spilleren. En skade imod Lyngby i den seneste Superliga-runde satte en stopper for interessen, og det ærgrer spilleren.

- Selvfølgelig er jeg skuffet. Det var hele tiden, det var der planen - og det, jeg havde sat næsen op efter, sagde André Rømer til Herning Folkeblad - allerede syv timer før transferdeadlinen var nået.

Ankelskaden ser ud til at holde André Rømer ude i to til tre uger, og derfor må defensivspilleren fortsætte i FC Midtjylland. Han har dog kun opnået begrænset spilletid indtil videre, hvor han blot har spillet tre Superliga-kampe ud af syv i denne sæson.

Ifølge Herning Folkeblad var AGF en af bejlerne til André Rømer, men det konkrete bud fra Århus tikkede aldrig ind. Spilleren kunne ellers have blevet genforenet med sin gamle træner, Glen Riddersholm.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.