Superliga Oliver Okstrøm

Rørt Bo Henriksen: Kulmination på 15 års arbejde

Foto: Getty Images

Nu venter en ny jagt på det mesterskab, som glippede i denne sæson.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland vandt torsdag pokalfinalen efter en sejr over OB, og efterfølgende var der ingen tvivl om, at det var en rørt cheftræner i form af Bo Henriksen, som kunne fejre sin første titel i karrieren udenfor banen.

Det fortæller han om i et interview med TV3 Sport.

- Det er jo 15 års rigtig hårdt arbejde, der kulminerer på et eller andet niveau, og så var det jo dejligt at have min familie med, min kone og mine drenge. Det var dejligt, lyder det fra Bo Henriksen.

FCM-træneren slår desuden fast, at der ikke er nogen tvivl om at det er det største i hans trænerkarriere. Han nævner i den forbindelse oprykningen fra 2. division til 1. division med Brønshøj og oprykningen fra 1. division til Superligaen med AC Horsens - men at dette altså topper det.

Desuden var der også godt med ros til målmand David Ousted, som stod bag to redninger i den straffesparkskonkurrence, som blev afgørende for finalen. Det kan man se mere af i videoen øverst i artiklen.

Der er desuden ingen tvivl om, hvad FCM-trænerens mål er for fremtiden.

- Vi vil gerne være dansk mester og vinde det hele. Men vi skal også være realistiske, og nu skal vi nyde det her, og så skal vi vinde det danske mesterskab i næste sæson. Og forhåbentlig også pokalen igen.

Henriksens chef, Claus Steinlein, var efter kampen ude og melde, at man vil gøre holdet 10 procent stærkere til næste sæson. Læs mere om det her.