• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Rolig Hallur Hansson: Resultaterne skal nok komme

Foto: Getty Images

Hallur Hansson er sikker på, at det nok skal vende for Vejle.

Af Oliver Okstrøm

Hallur Hansson skrev i sidste uge under på en kort kontrakt med Vejle, som udløber ved årsskiftet. Allerede søndag fik han sin debut, da VB'erne var på besøg på Brøndby Stadion.

Her lignede det, at Vejle kunne tage deres første sejr i Superligaen i denne sæson, men efter en stærk slutspurt af Brøndby endte de med at tabe med 2-3. Det giver dog mod på fremtiden for Hansson, fortæller han i et interview med Vejle Amts Folkeblad.

- Resultatet er selvfølgelig ikke det, vi drømte om, men vi spillede en god kamp, og så skal resultaterne nok komme, lyder det fra Hansson.

Siden maj har de eneste kampe, som den nye Vejle-spiller har spillet, været de fem med Færøerne. Han har dog holdt sig godt i gang, og det blev da også til i alt 100 minutter, når man lægger tillægstiden oveni.

Her understreger Hallur Hansson, at han havde overraskende gode ben - og at det mere handlede om, at han kunne mærke, at han havde nye holdkammerater, som han lige skulle falde ind i spillet med.

Hallur Hansson spillede indtil i sommer for AC Horsens i fem sæsoner. Han har erkendt, at han i sin jagt efter en ny klub nok sigtede for højt i sommerens transfervindue. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020