Superliga

Rommedahl: Holland er endestation

Dennis Rommedahl flytter til Holland, når karrieren er forbi. Han spiller ikke EM for at vise sig frem for andre klubber.

Dennis Rommedahl har ikke haft den bedste sæson i Brøndby i Superligaen. Kantspilleren kom til klubben sidste sommer som en potentiel kæmpeprofil i Superligaen, men sammen med resten af Brøndby-holdet har han skuffet og ikke levet op til forventningerne.

I pressen er der blevet spekuleret i, om Dennis Rommedahl går med planer om at forlade Brøndby før tid for at sætte kursen mod sit andet hjemland Holland, hvor han tidligere har boet og spillet med stor succes. EM kunne være et fint udstillingsvindue for Rommedahl, men sådan ser hovedpersonen det ikke selv.

- Jeg behøver ikke spille et VM eller et EM for at komme til Holland og bo. Det gør jeg alligevel om nogle år. Når det hele er slut med fodbold, når kroppen ikke kan mere, så ved jeg, at endestationen er Holland. Men det er ikke det, jeg spiller for. Jeg spiller EM for at vinde det. Det er det eneste, jeg tænker på, siger Dennis Rommedahl til Ekstra Bladet.

På spørgsmålet om, hvorvidt han spiller i Brøndby til næste sæson, giver han følgende svar:

- Jeg har en kontrakt med Brøndby, så det gør jeg vel. Jeg kan jo ikke bare sige ' hej!' og så smutte.

Dennis Rommmedahl spillede 20 kampe og scorede tre mål for Brøndby i den forgangne Superliga-sæson.