• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Ronnie Schwartz er stadig lidt nervøs

Ronnie Schwartz er stadig lidt nervøs
Illustration

Ronnie Schwartz blev matchvinder for Randers FC i seneste spillerunde, men er stadig ikke helt tryg ved området omkring sin venstre skulder.

Af Tipsbladet.dk

Ronnie Schwartz har haft et særdeles ustabilt forår i Randers FC indtil videre. Han indledte foråret på skadeslisten på grund af et brækket kraveben i vinterpausen, og da han atter var klar igen, måtte han alligevel udgå af en kamp mod FC København efter et slag i skulderregionen. 

I fredags kom Schwartz endelig på måltavlen for første gang i foråret, men selvom han er ved at være helt klar igen, er han stadig ikke helt tryg ved sin fysik. 

- Jeg er stadig lidt nervøs, hvis der kommer nogen fra venstre side, som jeg ikke kan se. Så er jeg nervøs for, at de smadrer ind i min skulder som Delaney. Men sådan er det, fodbold er kontaktsport, og det skal man være klar over, når man går ind over kridtstregen. Mod AGF var jeg nede i nogle hårde tacklinger, og lægerne har lovet mig, at kravebenet holder, så jeg skal være overbevise mig selv om, at jeg sagtens kan spille som normalt, siger Ronnie Schwartz til Tipsbladet.

Randers FC har været uskarpe foran mål i dette forår, og det har fået mange til at påpege, at klubben har savnet Ronnie Schwartz. Hovedpersonen føler dog ikke et ekstra pres. 

- Det er mere i omverdenen, at folk har opfattelsen, at jeg skal redde det hele. Sådan havde det ikke været, hvis vi havde scoret mere, mens jeg var væk. Der har da været nogen, der snakkede om, at ham Ronnie manglede, men det tager jeg stille og roligt, siger han. 

LÆS MERE: Tipsbladet sætter fokus på Randers FC og har talt med både Ronnie Schwartz og cheftræner Colin Todd. Det hele kan læses i Tipsbladet, der er på gaden fredag sammen med Ekstra Bladet. 

For at få Tipsbladet skal du købe Ekstra Bladet fredag, da Tipsbladet nu ligger som separat blad inde i Ekstra Bladet. Du får begge dele for kun 20 kroner!

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.