• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Roy Carroll undgik en retssag fra OB og står nu tilbage uden dårlig samvittighed efter bruddet med den fynske klub.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Rygterne og historierne omkring den nu tidligere OB-målmand Roy Carroll har været talrige. Men faktum er, at den nordirske keeper fik ophævet sin kontrakt med OB den 31. januar og derfor nu er fritstillet fra klubben. Nu ser Carroll, der har tilbragt det meste af januar måned hos familien i England, tilbage på bruddet med den danske klub.

Læs også: OB og Roy Carroll afbryder samarbejdet

- Jeg har altid opfyldt mine forpligtelser i forhold til kontrakten og min indsats på træningsbanen og i kamp. Det er også sikkert, at jeg kun har været i England, hvis klubben havde givet mig lov og sørget for mine billettter, siger Roy Carroll i et interview med B.T.

Læs også: OB fører kniven for millioner

Nordireren, der kom til OB for halvandet år siden, hævder nu, at han har fået et halvt års løn for at rive sin kontrakt med OB i stykker. Samtidig fortæller han, at OB overvejede en retssag mod ham for misligeholdelse af den kontrakt, han havde havde halvandet år tilbage af.

- Jeg er lettet over, at jeg har undgået sådan en retssag. Man skal aldrig underskrive noget, uden man har haft nogen til at læse det igennem først. Der var lidt problemer undervejs, men vi fandt frem til en god løsning til sidst, forklarer Carroll, der ikke mener, han selv tog beslutningen om at forlade OB.

Læs også: Roy Carroll tager OB ved næsen

- Michael Buchholtz (OB's sportslige koordinator, red.) ringede selv til mig og fortalte, at der ikke var nogen grund til, at jeg kom tilbage. Hvis de ville have mig tilbage i træning, var jeg kommet med det samme, slutter Roy Carroll.

Superliga

Mere Superliga

Fokus