• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet

Rundens Hold i Superligaen - 11. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet

Grundspillet er nået til halvvejsmærket, og Superliga-klubberne har nu mødt hinanden én gang.

Den forgangne runde bød blandt andet på en sejr til Jacob Neestrup i sin første kamp som FCK-træner, og derudover hentede bundproppen Lyngby et point på udebane mod et Brøndby-mandskab i mini-krise. FC Nordsjælland vandt 3-1 over Randers FC, der tabte for første gang i denne sæson. 

Vi har set nærmere på rundens bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 11. spillerunde - denne gang sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Mads Hermansen, Brøndby IF (1)
Superligaens bundprop scorede tre gange mod Brøndby, og det lyder vældig slemt for Mads Hermansen, men faktum er, at de blå-gule kunne have indkasseret langt flere, hvis det ikke var for den danske U21-landsholdsmålmand, der diskede op med flere klasseredninger undervejs i kampen. 

Højre back: Oliver Villadsen, FC Nordsjælland (1)
En eller anden dag bliver Oliver Villadsen dansk landsholdsspiller. FCN-backen er inde i en forrygende udvikling, og han er lige nu én af de mest lovende spillere på sin position i Danmark. Mandag stod 20-årige Villadsen igen stærkt i billedet, og han leverede oplægget til Nuamahs lynscoring efter 13 sekunder. 

Central forsvarer: Frederik Tingager, AGF (3)
AGF's muskelbundt var hamrende stærk i duellerne. Han havde det svært, når han skulle løbe om kap med Mohamed Daramy, men særligt i luften var der ingen, der kunne matche Frederik Tingager. Han er blændende god i denne sæson. 

Central forsvarer: Lars Kramer, AaB (1)
Lars Kramer scorede sit første mål for AaB, og defensivt passede han også sine opgaver. Hollænderen kom i vejen for det meste og var blandt de spillere med flest clearinger i runde 11. 

Venstre back: Martin Frese, FC Nordsjælland (2)
Martin Freses udvikling er gået i stå flere gange på grund af alvorlige skadesproblemer, men han er kommet ekstremt godt igen, og det er imponerende. Stod meget stærkt i defensiven mod Randers - var den FCN-spiller med flest blokeringer. 

Højre midtbane: Ibrahim Said, Viborg FF (1)
Det trækker selvfølgelig ned, at Ibrahim Said var medskyldig i FC Midtjyllands udligning, men det trækker ikke mere ned end, at den 20-årige offensivspiller naturligvis skal med på Rundens Hold. Han var i et strålende spillehumør mod Viborgs ærkerivaler, og kronen på værket var den fine assist til Jay-Roy Groot. Mandag forlængede Viborg kontrakten med Said. 

Central midtbane: Kristoffer Olsson, FC Midtjylland (1)
Svenskeren var FC Midtjyllands bedste mand mod Viborg, og han scorede sit første mål siden comebacket for "ulvene". Kristoffer Olssen kontrollerede midtbanen i størstedelen af kampen. 

Central midtbane: Mohammed Diomande, FC Nordsjælland (1)
Der klæber sig altid enorme forventninger til manden med nummer 10 på ryggen for FC Nordsjælland, og dem har Diomande haft svært ved at leve op til. I øjeblikket stråler han dog som resten af Farum-mandskabet, og det var også tilfældet mandag aften, hvor han dominerede på midtbanen og havde en stensikker pasningsfod. 

Venstre midtbane: Mohamed Daramy, FC København (2)
Han har fået en del kritik i denne sæson, og det har været fuldt berettiget, men Mohamed Daramy ligner en spiller, der har fundet sig selv. Søndag gjorde han livet svært for AGF med sine konstante udfordringer og sit hurtige antrit, og århusianerne måtte tage skrappe midler i brug for at standsen offensivspilleren. 

Angriber: Andreas Schjelderup, FC Nordsjælland (3)
Andreas Schjelderup har i flere sæsoner taget tilløb til det helt store gennembrud - nu ser det ud til, at han har tænkt sig at smadre igennem for fuld musik. Den norske teenager leverede en mindeværdig præstation mod Randers FC, hvor han blev dobbelt målscorer. Scoringen til 3-1 vil uden tvivl være en kandidat, når Årets Mål skal kåres. Schjelderup er nu nummer et på topscorerlisten i Superligaen. Wow

Angriber: Bashkim Kadrii, OB (2)
Krisen er for alvor afblæst for Bashkim Kadrii. OB-profilen er som født på ny, og mod AaB scorede han sit femte sæsonmål. De seneste seks Superliga-kampe har budt på fire mål og to assists fra københavneren. OB er bare et federe hold med en velspillende Bashkim Kadrii. 

I parantes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.