2016-03-15 08:19
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Hvem var bedst i 21. runde af Superligaen? Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold.

21. spillerunde i Superligaen bød atter på stærke præstationer hos flere af aktørerne i landets bedste række. 

Derfor har det ikke været nogen let opgave at sætte Rundens Hold. Men det er vores lod her i livet at gøre netop det, så derfor kommer her et bud på de bedste 11 fra 21. runde i Superligaen. 

Her er Rundens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling:

 
Målmand: Jeppe Højbjerg, Esbjerg fB (2)
På Rundens Hold for anden runde i træk efter en solid indsats mod AGF. Flere gode redninger fra Højbjerg, der ser ud til at blive en gevinst for vestjyderne i dette forår. 
 
Højre back: Peter Ankersen, FC København (2)
Mange gode offensive aktioner fra Ankersen i FC Københavns storsejr over AaB. Højrebacken spiller for en permanent kontrakt med FCK, og det begynder at se fornuftigt ud. 
 
Central forsvarer: Hallgrimur Jonasson, OB (2)
Leverede en fremragende saksesparksredning, der mindede om Kent Nielsens aktion fra EM-finalen i 1992. Desuden styrede han OB-forsvaret godt, og højt besungne Emre Mor blev pakket helt ind. Kom også på måltavlen, men hans scoring blev korrekt annulleret efter lang betænkningstid fra dommeren. 
 
Central forsvarer: Jesper Juelsgaard, Brøndby IF (1)
Han spillede igen den uvante plads som midtstopper i Brøndbys 1-0-sejr over Randers, men han gjorde en god figur blandt en broget bande i bagerste kæde. Viste sig som et solidt anker, mens Svenn Crone, Riza Durmisi og Johan Larsson har sine kvaliteter i offensiven. 
 
Venstre back: Jonas Thorsen, Viborg FF (3)
Thorsen får genvalg efter en fin præstation i Viborgs 0-0-kamp mod SønderjyskE. Lidt i det skjulte er den 25-årige back ved at udvikle sig til en vaskeægte profil på Viborg-mandskabet. 
 
Højre midtbane: Kasper Kusk, FC København (2)
Stor, stor kamp af Kusk i nedsablingen af hans gamle klub. Kusk stod for to assists og en scoring, og han viste atter det niveau, der gjorde ham til Superligaens bedste spiller i 2013/14-sæsonen. 
 
Central midtbane: Magnus Lekven, Esbjerg fB (3)
Nordmanden scorede et drøn af et mål i Esbjergs 2-1-sejr over AGF, men det var ikke den eneste gode gerning, han leverede. Det hårde arbejde og de fine pasninger var igen ingredienser i Levken-gryden, der var med til at sikre tre vigtige point til Jonas Dals mandskab. 
 
Central midtbane: Thomas Delaney, FC København (6)
Det er sjældent, at en spiller kommer på Rundens Hold tre gange i træk, men det er altså ikke fordi Thomas Delaney er i besiddelse af kompromitterende billeder af redaktionen på tipsbladet.dk, at han atter er valgt. Delaney er bare en suveræn midtbanespiller, der leverer på højt niveau hver gang. Også mod AaB søndag. 
 
Venstre midtbane: Nicolai Jørgensen, FC København (5)
Vi ved det godt: Nicolai Jørgensen er angriber, men vi skal have puslespillet til at gå op. Jørgensen var eminent mod AaB, hvor han stod for mange fremragende tiltag. Kunne have scoret flere mål, men er sikker mand på Rundens Hold denne uge. 
 
Angriber: Federico Santander, FC København (1)
Paraguayaneren scorede to mål – de første to med fødderne i hans FCK-tid – og kommer derfor på Rundens Hold. Santander er nu oppe på tre forårsmål, og det ser ud til, at hans gennembrud kommer nu. Derfor debut på Rundens Hold.
 
Angriber: Rasmus Festersen, OB (3)
Kom på måltavlen for anden kamp i træk og var med til at sikre sejren til OB over FC Nordsjælland. Scoringen blev desuden suppleret af hårdt arbejde og godt presspil, hvilket træner Kent Nielsen fremhævede efter kampen. 
 
I parantes bemærket er antallet af gange, spilleren har været udtaget til Rundens Hold.
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO