Foto: Alamy
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 23. runde

Tipsbladet er klar med Rundens Hold fra den første spillerunde i slutspillet

Så fik vi sparket slutspillet i gang, og der var smæk på i både mesterskabsspillet og i den modsatte halvdel, hvor der kæmpes for overlevelse. 

Brøndby IF vandt 2-1 i Parken og erobrede førstepladsen fra FC Midtjylland, der tabte til FC Nordsjælland, mens Randers FC i nedrykningsspillet smadrede Lyngby med 6-2. Og OB? De kan stadig ikke vinde på hjemmebane.

Vi har set nærmere på rundens bedste individuelle præstationer.

Tipsbladet præsenterer her Rundens Hold i 23. runde - sat op i en 4-4-2-formation:

Målmand: Viljor Myhra, OB (2)
Fynboerne har ikke mange succesoplevelser i øjeblikket, men Viljor Myhra gør i hvert fald, hvad han kan. Man får helt flashbacks til Sten Grytebust - dengang havde OB også en fremragende målmand på et middelmådigt hold. Mod Vejle pillede Myhra blandt andet to kæmpe chancer fra Anders K. Jacobsen og Kristian Kirkegaard. 

Højre back: Mikkel Kallesøe, Randers FC (1)
Randers havde en fest mod Lyngby, og Mikkel Kallesøe bidrog med to assists i påskemassakren i Kronjylland. Det vil være et særdeles glimrende tidspunkt for Randers-profilen at ramme topformen. 

Central forsvarer: Jacob Rasmussen, Brøndby IF (4)
Den assist til Sean Klaiber - wow! Jacob Rasmussen fremragende oplæg til matchvinder Klaiber var ét af rundens absolutte højdepunkter, og landsholdsaktuelle Jacob Rasmussen bliver ved med at imponere for Brøndby. 

Central forsvarer: Raul Albentosa, Vejle Boldklub (2)
Den spanske kriger blev snydt for et klokkeklart straffespark, og som altid var han i centrum flere gange, da Vejle besejrede OB. Albentosa var stærk som en klippe i forsvaret, og det kan godt være, at vejlenserne ligger til at rykke ned i skrivende stund, men defensiven har i hvert fald Superliga-klasse. 

Venstre back: Oliver Olsen, Randers FC (1)
Oliver Olsen bidrog til målfesten med 2-0-scoringen mod Lyngby, og derudover noterede han sig for en assist. Den tidligere FC Midtjylland-spillers klart bedste kamp for Randers i denne sæson. 

Højre midtbane: Felix Beijmo, AGF (3)
Det vil næsten ikke være til at bære for AGF, hvis der venter Felix Beijmo en lang skadespause. Svenskeren var suveræn mod Silkeborg, hvor han blev dobbelt målscorer, inden han blev knæskadet. Ulykkeligt for AGF og Beijmo. 

Central midtbane: Lasso Coulibaly, Randers FC (1)
Lejesvenden fra FC Nordsjælland var i hopla, og Randers-direktør Søren Pedersen må være ivrig efter at lande en permanent aftale med Coulibaly, der har været én af sæsonens bedste spillere i Randers. 

Central midtbane: Jeppe Tverskov FC Nordsjælland (3)
Hvor hårdt skal man bedømme FCN-profilen for det boldtab, der førte til FC Midtjyllands reducering til 2-3? Vi bedømmer ham nådigt, fordi alt andet, Jeppe Tverskov foretog sig i Herning, var sublimt. Den kommende San Diego-spiller kom i vejen for rigtig mange FCM-angreb.

Venstre midtbane: Andreas Schjelderup, FC Nordsjælland (3)
Nordmanden ser ud til at have fundet formen efter et sløjt efterår. Andreas Schjelderup havde et drev med bolden som i gamle dage, da han skilte FC Midtjylland ad mandag eftermiddag. Schjelderup lavede to assists i Herning.  

Angriber: Isak Jensen, Viborg FF (3)
Viborg FF's dobbelte målscorer var særdeles velspillende mod Hvidovre, hvor han gjorde mere eller mindre, hvad der passede ham. Ingen i 23. runde havde flere vellykkede driblinger end Viborgs offensivspiller, der nu er oppe på fem sæsonscoringer.  

Angriber: Mohammed Fuseini, Randers FC (2)
Mohammed Fuseini var dagens mand i skysovs for Randers FC mod et Lyngby-mandskab, der gjorde alt forkert over for Superligaens måske hurtigste angriber. Fuseini havde let spil mod Lyngby og scorede et hattrick - det kunne nemt være blevet til endnu flere mål mod en kongeblå defensiv, der holdt ophørsudsalg. 

I parentes bemærket antallet af gange, spilleren har været på Rundens Hold.