Superliga Martin Davidsen

Rundens Hold i Superligaen: 33. spillerunde

Rundens Hold i Superligaen: 33. spillerunde
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

tipsbladet.dk er klar med et bud på Rundens Hold i Superligaen.

Af Martin Davidsen

Så skal vi til det for sidste gang i sæsonen: Det er tid til at kåre Rundens Hold i Superligaen. 

33. runde var en målrig en af slagsen, så der er mange spillere, der byder sig til, men vanen tro stiller tipsbladet.dk det hold, som redaktionen vurderer har været bedst. 

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 33. runde - sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Sten Grytebust, OB (3)
Han lukkede ganske vist to mål ind, men han sørgede også for at holde OB inde i opgøret med en fantomredning ved stillingen 1-2. OB endte med at vinde kampen over AaB med 3-2 - det kan fynboerne blandt andet takke den norske keeper for.  

Højre back: Johnny Thomsen, Randers FC (5)
Sikker sejr til Randers FC i sæsonens sidste kamp, og Johnny Thomsen leverede vanen tro en stabil og stærk indsats. Han har haft en rigtig god afslutning på forårssæsonen.  

Central forsvarer: Frederik Tingager, OB (1)
Med sin scoring til 1-2 fik Frederik Tingager tændt håbet i OB's ridt mod et stort comeback, og han gjorde det samtidig ganske fint defensivt - især i anden halvleg. OB har en fremtidens mand til forsvaret på plads. 

Central forsvarer: Pierre Kanstrup, SønderjyskE (4)
En af sæsonens bedste forsvarsspillere i Superligaen. Kanstrup gjorde det igen godt i kampen mod Brøndby, hvor han afviste det meste og igen viste stort lederskab. 

Venstre back: Riza Durmisi, Brøndby IF (5)
Flot afsked med hjemmebanen gennem mange år. Durmisi tager nu til Spanien, og han efterlader et solidt aftryk på vestegnen. Fin assist til Hjulsager ved 1-0-målet. 

Højre midtbane: Kasper Fisker, Randers FC (5)
Sammen med Mikael Ishak er han forårets bedste spiller i Randers FC. Var endnu engang et kraftværk i kampen mod Esbjerg, og han kan meget vel blive en leder på fremtidens Randers-hold.

Central midtbane: Thomas Delaney, FC København (9)
FCK-anføreren scorede til 1-1 mod AGF og åbnede dermed guldfesten. Endnu engang en glimrende indsats af Delaney, der har vokset sig for stor til Superligaen. Hvor spiller han i næste sæson?

Central midtbane: Nicolaj Madsen, SønderjyskE (6)
To mål mod Brøndby fra Madsen, der ender på ni sæsontræffere. Blev afgørende for sejren i Brøndby - og dermed også afgørende for, at sølvet havnede i Haderslev. 

Venstre midtbane: Kristoffer Olsson, FC Midtjylland (2)
Spillede ganske vist på den modsatte kant, men i mangel på bedre alternativer er Olsson valgt til holdet som venstrekant. Stærk indsats i en overlegen FC Midtjylland-sejr over FC Nordsjælland. 

Angriber: Martin Pusic, FC Midtjylland (4)
Kroaten har haft et forrygende forår, og han var igen afgørende med to scoringer mod FC Nordsjælland. Pusic har for alvor fundet målformen igen dette forår, og det skal blive interesssant at se, om det kan fortsætte i næste sæson. 

Angriber: Mikael Ishak, Randers FC (6)
Et stort forår blev afsluttet på fornem vis af Mikael Ishak, der scorede to mål i 3-1-sejren over Esbjerg. Svenskeren tiltrækker sig interesse fra større klubber, og det bliver en kamp for Randers at holde på ham. 

(I parantes bemærket er antallet af gange spilleren har været udtaget til Rundens Hold i sæsonen)