Hele otte klubber er repræsenteret på Rundens Hold efter fjerde runde, hvor Brøndby slog hul i toppen af tabellen

4. runde i dansk fodbolds bedste række er afviklet, transfervinduet er lukket, og der er landsholdspause.

Inden vi begynder for alvor at se frem mod de kommende landskampe, ser vi lige tilbage på, hvem der præsterede i Superliga-runden.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 4. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Matej Delac, AC Horsens (1)
Horsens-keeperen lukkede godt nok to mål ind, men havde det ikke været for flere store redninger igennem kampen mod FC Midtjylland, havde AC Horsens fortsat stået med et rundt nul i tabellen. Stærk kamp af den 28-årige kroat.

Højre back: Mads Døhr Thychosen, FC Nordsjælland (1)
Højre backen havde masser af gode aktioner i nederlaget til FC København, hvor det også blev til en assist til det udlignende 2-2-mål, hvor Thychosen efter et par hurtige step trak ind i banen og forbi Nicolai Boilesen og slog et dybt og perfekt indlæg til en Martin Freese, der kunne heade scoringen i kassen.

Central forsvarer: Nicolai Geertsen, Lyngby BK (1)
Den solide forsvarsspiller leverede trods to scoringer fra SønderjyskE en god præstation, hvor der er i store dele af kampen blev lukket godt af for SønderjyskEs spillemæssige overtag. Og Geertsen endte da også som dagens mand, da det var ham der i de døende minutter steg til vejrs og headede det udlignende mål i kassen til slutresultatet 2-2.

Central forsvarer: Sigurd Rosted, Brøndby IF (2)
Brøndbys midterforsvarer scorede et mål i hele den seneste sæson, hvor det blev til 25 kampe. Efter 1-0-scoringen i sejren over Randers FC har den store nordmand nu nettet to gange og har virkelig markeret sig som en vigtig makker til Maxsø i det centrale Brøndby-forsvar.

Venstre back: Nicolai Boilesen, FC København (1)
Det blev til 87 minutter i den bare anden Superliga-kamp i sæsonen for den så ofte skadesplagede venstre back, men Nicolai Boilesen markerede det med en stærk kamp, hvor han åbnede målfesten og siden var tæt på at komme i assistrollen også, da han med fremme lagde bolden fint til rette for Jonas Wind, der dog manglende skarpheden i netop den aktion. Stærk kamp af Boilesen, hvilket lover godt for de kommende kampe.

Højre midtbane: Anders Dreyer, FC Midtjylland (1)
Den dygtige midtbane-profil var sit holds bedste, da FC Midtjylland skuffende måtte nøjes med uafgjort mod bundproppen AC Horsens. Dreyer grundlagde, hvad der lignede en sikker sejr, da han på 10 minutter i midten af første halvleg bragte FCM på 1-0 og assisterede til Brumados 2-0-scoring. Dreyer er og bliver en kæmpe gevinst for FC Midtjylland.

Central midtbane: Pep Biel, FC København (1)
Det meget udskældte rekordindkøb mangler fortsat at vise sit værd over en længere periode og dermed at slå rigtigt til i FC København. Men præstationen mod FC Nordsjælland er bestemt et skridt i den korrekte retning. Spanieren var udfordrende, sprudlende og lykkedes med mange af sine aktioner på en ny plads som central midtbanespiller. Mere af det, og gevinsten vil blive tydelig for FC København.

Central midtbane: Morten Frendrup, Brøndby IF (1)
Superligaens førerhold fra Brøndby gjorde det igen fredag aften, hvor holdet i en tæt kamp trak det længste strå. På midtbanen har unge Morten Frendrup bidt sig fast og ligner ikke en, der har i sinde at overlade pladsen til andre. Der bliver slidt og slæbt, og det er ikke for ingenting, at der allerede er øjne på ham fra udenlandske klubber.

Venstre midtbane: Albert Grønbæk, AGF (1)
Den 19-årige Albert Grønbæk har på grund af skader hos mere etablerede kantspillere fået chancen i de seneste kampe. Denne gang blev det ikke til nogen pragtscoring, som i den forrige runde mod OB, men den 19-årige Grønbæk viste igen, at han rummer et spændende potentiale. Masser af gå-på-mod i forhold til at modtage bolden, udfordre sin direkte modspiller og ikke mindst kompromisløst at kaste sig ind i jagten på scoringer. Langt fra alt lykkedes for AGF, men Grønbæk fik vist sit.

Angriber: Jonas Wind, FC København (1)
FCK-angriberen fik hul på bylden, da han med to scoringer i den grad var med til at sikre klubben den første Superliga-sejr i den skuffende sæson-indledning. Wind kunne sammen med resten af holdet godt have scoret flere mod et gavmildt FCN-forsvar, men en kold inderside i første halvleg og en stensikker matchvinder-scoring fra straffesparkspletten bringer Wind på rundens hold.

Angriber: Anders K. Jacobsen, SønderjyskE (1)
Der var angriber-klasse og over AK's præstation mod Lyngby, hvor han først timede sit løb i dybden perfekt og koldt klappede bolden i mål fra kanten af feltet og efter pausen viste den rette næse, da han vågent kunne bringe sit hold på 2-1 via opfølgningen på et stolpeskud i nettet. Anders K. Jacobsen er i nu noteret for tre scoringer i Superligaen på i alt fem afslutninger inden for rammen.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.