• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Rundens Hold i Superligaen - 5. runde

Rundens Hold i Superligaen - 5. runde
Illustration

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen, hvor spillere fra FC Midtjylland, Brøndby, OB, Esbjerg og FC Vestsjælland er med.

Af Martin Davidsen

Efter hver Superliga-runde sætter tipsbladet.dk Rundens Hold i ligaen bestående af de spillere, der gjorde bedst opmærksom på sig selv i de seks kampe.

5. runde er nu overstået, og vi bringer her vores bud på Rundens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Thomas Mikkelsen, FC Vestsjælland (1)
Sæsonens første clean sheet til Thomas Mikkelsen, der måske var sæsonens bedste spiller for Slagelse-klubben i sidste sæson. Mod Silkeborg var han ikke så beskæftiget, men han tog sig af de bolde, der kom og har en pæn andel i 2-0-sejren.

Højre back: Kristian Bak, FC Midtjylland (3)
Endnu en plads på Rundens Hold hos Kristian Bak, der betyder så meget for det midtjyske hold. FC Midtjyllands forsvar var rekonstrueret mod FC København, men Kristian Bak var den stabile skikkelse, der igen gik forrest.

Central forsvarer: Daniel Høegh, OB (1)
Daniel Høegh har været meget igennem i sin tid på OB's førstehold, hvor han både har været inde og ude af holdet. Mod Randers FC viste han højt niveau og masser af fightervilje. OB's bedste i kampen – og med anførerbindet om armen til sidst, da Skulason var gået ud.

Central forsvarer: Jean-Claude Bozga, FC Vestsjælland (1)
Det store forsvarsskur Jean-Claude Bozga rummer ikke mange tekniske kvaliteter, men han er en dygtig stopper, der lukker af bagtil. Og selvom Silkeborg IF's offensiv lige nu er lige så skarp som en ske, tæller et clean sheet også hos FC Vestsjælland.

Venstre back: Jonas Knudsen, Esbjerg fB (1)
Esbjerg har ikke fået den bedste start på sæsonen, men i backen Jonas Knudsen har vestjyderne en stabil spiller, der sjældent underpræsterer. Mod AaB var han atter god og har en fin andel i det ene point, der trods alt kom med hjem til Esbjerg.

Højre midtbane: Pione Sisto, FC Midtjylland (2)
Sudan-danskeren bliver ved med at imponere, og endnu en god leverede han en stærk indsats i Parken, da han var med til at vinde 2-1 over sidste sæsons sølvvindere. Sisto har stort potentiale, og vi skal nyde ham i Superligaen, men vi kan.

Central midtbane: Thomas Kahlenberg, Brøndby IF (2)
Thomas Kahlenberg er atter udtaget til Rundens Hold efter endnu en glimrende præstation. Brøndby-anføreren er holdets hjerte, og han leverer både offensivt og defensivt. Er også blevet en sand løbemaskine med pasningsgaranti. En berigelse for Superligaen.

Central midtbane: Ari Skulason, OB (1)
Hverken OB eller Ari Skulason har spillet en god sæson endnu, men mod Randers fik fynboerne en succesoplevelse. Anfører Skulason gik forrest med fight, vilje og gode afleveringer, og der var tegninger til en lysere fynsk fremtid.

Venstre midtbane: Sylvester Igboun, FC Midtjylland (1)
Den nigerianske offensivspiller er et godt våben for FC Midtjylland, for han er målfarlig, eksplosiv og uforudsigelig. Igboun har længe drømt om et skifte til en klub uden for Danmark, og efter indsatsen i Parken, må hans navn stå på blokken hos flere opkøbere.

Angriber: Simon Makienok, Brøndby (1)
Det var en forløsning for Simon Makienok at blive matchvinder for Brøndby efter en uge med massiv fokus på ham selv og hans privatliv. Angriberen er fortsat en fremragende spiller, og Brøndby havde ikke vundet mod SønderjyskE uden ham.

Angriber: Rasmus Festersen, FC Vestsjælland (2)
27-årige Festersen er godt i gang med at få et regulært Superliga-gennembrud. Angriberen har i en årrække scoret pænt med mål i divisionerne, men han kan også levere i Superligaen. Mod Silkeborg blev det ikke til mål, men han spillede en god kamp. 

I parantes er nævnt antallet af gange, som spilleren er udtaget til Rundens Hold

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus