Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 7. runde

Vi er klar med Rundens Hold for 7. runde i Superligaen.

Vejle Boldklub hentede sæsonens første point og sejr, da det fredag blev til 2-1 ude over OB. Samtidig fortsatte de svingende resultater for FC Midtjylland, der hjemme mod AGF smed en sejr føring og dermed kun fik 1-1 - dermed har FCM blot fået det ene point i de seneste tre kampe, og i de sidste fem Superliga-kampe står man noteret for fire point.

Runden havde flere flotte præstationer - blandt andet både scorede og assisterede Mathias Kvistgaarden mod Randers FC.

Her er Rundens Hold i Superligaen - denne gang sat op i en 3-5-2-opstilling:

Målmand: Mads Kikkenborg, Lyngby Boldklub (1)
Lyngby-målmanden var tæt på at holde et clean sheet, men måtte til sidst se sig besejret. Flot præstation af keeperen, som Lyngby ret utroligt fik på en fri transfer, da Esbjerg ophævede hans aftale.

Central forsvarer: Denis Vavro, FC København (1)
Den slovakiske forsvarsspiller skal bare skyde noget oftere. For anden gang på en uge hakkede Vavro den ind fra distancen. Og han passede også sit arbejde defensivt i sejren på 2-0 over Viborg FF.

Central forsvarer:: Alexander Busch, Silkeborg IF (3)
Den unge stopper er ved at udvikle sig til en stor profil i Silkeborg IF. Han bruger sin fysik bedre, han laver færre fejl med bolden, og han er blevet mere rolig og forudseende i sit forsvarsspil. 

Central forsvarer: Jacob Rasmussen, Brøndby IF (1)
Det ligner et scoop, som Brøndby IF har gjort sig. Han er god og rolig med bolden, og som man så mod Randers kan han også score mål. Satte sit første mål i kassen mod Randers FC.

Højre wing back: Elias Jelert, FC København (2)
Ikke nogen fantastisk kamp af Jelert, men han gjorde det fornuftigt og får pladsen på holdet i en runde, hvor der ikke var mange stærke indsatser i den højre del af forsvaret. Noteret for en assist, men det var en af de lettere.

Central midtbane: Jeppe Tverskov, FC Nordsjælland (1)
Det er måske sommerens bedste indkøb, som FC Nordsjælland har foretaget sig. Han er en vigtig balancespiller, der er god med bolden. Og mod Lyngby var det hans forlængelse efter et hjørnespark, der var med til at sikre FC Nordsjælland et sent point.

Central midtbane: Daniel Wass, Brøndby IF (2)
Er ved at være permanent på midtbanen hos Brøndby IF, og det er også her, han er bedst. Arbejder godt, mange gode afleveringer og slår også gode dødbolde.

Central midtbane: Rasmus Falk, FC København (2)
Har fundet storformen i FC København, og mod Viborg FF var hans gode og skærende afleveringer med til at åbne Viborg-forsvaret. En flot præstation af FC Københavns midtbanespiller.

Venstre wing back: Marko Divkovic, Brøndby IF (2)
Den omskolede angriber ser ud til at have fundet sit kald - i hvert fald har han stor succes som wing back i Brøndby, hvor hans offensive kvaliteter kommer til sin ret. Stod for en fin assist.

Central angriber: Mathias Kvistgaarden, Brøndby IF (2)
Fik sit gennembrud i slutningen af sidste sæson og har fortsat de gode takter i denne sæson. Mod Randers var han afgørende med et mål og en assist.

Central angriber: Tobias Lauritsen, Vejle Boldklub (1)
Så kom Vejle Boldklub på tavlen, og det kan klubben takke Tobias Lauritsen for. Han scorede et strålende mål til 1-1 mod OB, og så lugtede Vejle Boldklub blod og tog alle tre point i udekampen mod fynboerne.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.