• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 8. runde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med Rundens Hold for 8. runde i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Silkeborg smadrede OB i mandagskampen, og så bød lørdagens opgør i Superligaen på et flot, flot fodboldkamp mellem de to guldkandidater FC Nordsjælland og FC København.

Samtidig er de to oprykkere fra Vejle Boldklub og Hvidovre IF blevet isoleret i bunden af Superligaen.

Vi er klar med Rundens Hold i Superligaen for 8. runde - denne gang sat op i en 4-4-2 opstilling:

Målmand: Mads Kikkenborg, Lyngby Boldklub (2)
Den tidligere Esbjerg-keeper var igen fremragende for Lyngby og havde et par vigtige redninger i sejren på 1-0 over Hvidovre. Det er imponerende, hvad hele Lyngby-holdet har formået i denne sæson. Og efter mere end en tredjedel af grundspillet i Superligaen ligger man i top seks.

Højre back: Willy Kumado, Lyngby Boldklub (2)
Kumado har efterhånden spillet sig fast ind i startopstillingen for Lyngby. Mod Hvidovre viste han igen sine offensive forcer og skabte blandt andet flest chancer af alle forsvarsspillere. Har udviklet sig godt i Lyngby.

Central forsvarer: Tobias Salquist, Silkeborg IF (2)
En fantastisk præstation af Tobias Salquist, der er fortsat med at spille på et meget højt niveau, selv om der var skuffelse over ikke at blive solgt i sommervinduet. Er SIF's vigtigste spiller, og mod OB var han altdominerende - både med bolden og i sit forsvarsspil. 

Central forsvarer: Jacob Rasmussen, Brøndby IF (2)
Købt i sommer, og Jacob Rasmussen har så småt fået sig en fast plads i forsvaret hos Brøndby. Et vigtigt aspekt er, at han er stærk med bolden, og mange af hans lange afleveringer fandt en medspiller.

Venstre back: Martin Frese, FC Nordsjælland (4)
Har fået sit store gennembrud i FCN i en sen alder grundet mange skader, men han har udviklet sig til en profil for FC Nordsjælland og i Superligaen. Mod FCK viste han igen sine store styrker i det offensive spil.

Højre midtbane: Serginho, Viborg FF (1)
Av, av, av for en scoring... Serginho startede på bænken for Viborg FF, men satte for alvor skub i det, da han kom ind fra anden halvlegs start. En suveræn scoring, hvor han satte Juninho helt af, trækker naturligvis op.

Central midtbane: Daniel Wass, Brøndby IF (2)
Daniel Wass er bedst på midtbanen. Punktum. Den tidligere landsholdsspiller er for anden uge i træk på Rundens Hold i Superligaen, og det er han efter en fremragende kamp i Aarhus, hvor han dominerede på midtbanen og også satte et straffespark sikkert i nettet.

Central midtbane: Anders Klynge, Silkeborg IF (2)
Fynboen Anders Klynge scorede mod sin tidligere klub OB, da SIF vandt med 3-0. Han blev kasseret af OB, da han kom op som U19-spiller, og så samlede SIF ham op. Siden har han udviklet sig til en profil i landets bedste række. Ham kunne OB godt have brugt mandag aften.

Venstre midtbane: Elias Achouri, FC København (1)
Har fået en fremragende start på tiden i FCK, og mod FCN var han igen afgørende. To assister blev det til for den driblestærke tuneser, der ingen problemer har haft siden skiftet fra Viborg.

Angriber: Cho Gue-sung, FC Midtjylland (1)
De har fået sig en rigtig angriber i FC Midtjylland. Klubben har tidligere haft problemer med, at angribere ikke har været nok i boksen, men det er her, Cho huserer. Scorede igen et flot mål med hovedet mod ærkerivalerne fra Viborg FF.

Angriber: Alexander Lind, Silkeborg IF (2)
Syv mål i seks kampe. Hvis Alexander Lind kniber sig i armen i frygt for at vågne, forstår man ham. For en skadesplaget karriere er pludseligt blevet succesfuld, da Lind scorer mål på samlebånd for SIF. To scoringer og en assist blev det til mod OB for Superligaens øjeblikkelige topscorer.

I parentes bemærket antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF