• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Ryan Johnson Laursen om Casper Nielsen: Passer godt ind i OB

Ryan Johnson Laursen om Casper Nielsen: Passer godt ind i OB
Jan Christensen / Getty Images

De to Esbjerg-spillere var kun en enkelt dag på hvert sit hold. Tirsdag skiftede backen Esbjerg ud med OB, og onsdag gjorde midtbanespilleren det.

Af Robin Ettinger-Erichsen

I går var alt andet end en normal dag i Casper Nielsens liv. Han var med U21-landsholdet i Dubai, hvor han mødte et kinesisk hold. Her scorede han et mål og lagde op til et. Senere på dagen skiftede han så klub.

Han var den anden spiller, der på to dage tog springet fra Esbjerg til Odense. I tirsdags var det backen Ryan Johnson Laursen, der skiftede til OB, og i går var det så Casper Nielsen.

Læs også: Officielt: Casper Nielsen på plads i OB

De to er nu forenede i OB, og det er Ryan Johnson Laursen glad for. Han har nemlig flotte ord om, hvilken fodboldspiller Casper Nielsen er.

- Jeg ved, hvad Casper står for. Som jeg ser det, passer han godt ind. Han er energisk, løbestærk, god med bolden og har en god skudstyrke. Han er en fin fyr, så det ville være et plus, siger Ryan Johnson Laursen til tipsbladet.dk.

Læs også: OB-træner om nyindkøb: Klog og teknisk dygtig

Det er nogle af de samme kvaliteter, OB har set i Casper Nielsen, der har gjort, at klubben har købt ham.

Casper Nielsen og Ryan Johnson Laursen kan nu se frem til at skulle kæmpe med deres gamle klub i bundstriden i Superligaen. Før grundspillets sidste fem kampe ligger OB nummer 13, mens Esbjerg er nummer 12. Kun et enkelt point skiller dem ad.

Tipsbladet.dk interviewede Ryan Johnson Laursen før Casper Nielsens skifte blev officielt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.