• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Rygaard lyner mod Ståle: Har aldrig forstået det

Foto: Getty Images

Den afgående Parken-formand Bo Rygaard åbner nu op for, hvordan han oplevede Ståle Solbakkens afsked med FC København.

Af Oliver Okstrøm

Bo Rygaard har tirsdag meddelt, at han ikke kommer til at stille op som bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment, der er selskabet bag FC København. Det kommer efter en række hæsblæsende måneder med stor udskiftning i FCK, som blev sat i gang i oktober med fyringen af den mangeårige manager, Ståle Solbakken.

Selv valgte Rygaard at holde mund om detaljerne i forbindelse med afskeden, men sådan var det ikke for nordmanden, som i et langt interview med Onside på TV3+ sendte en del angreb mod ledelsen, som havde smidt ham ud.

Nu kommer Parken-formanden dog med sit syn på, hvordan det var for ham at opleve Solbakkens reaktion. Det sker på FCK's hjemmeside.

- Det var egentlig ikke noget, som på det personlige plan rørte hverken mig eller bestyrelsen, fordi vi føler ikke, at vi ikke har grebet det her professionelt, fornuftigt og loyalt an. Det vil jeg bare sige - og vi har lidt erfaring i at drive den her slags arbejde. Men jeg var rigtig ked af, at det støjede så meget ude i vores omgivelser, siger han og fortsætter:

- Det var jeg ked af på vegne af alle vores stakeholders. Vores fans, fodboldspillere og alle, der omgiver FC København. Hvorfor skulle vi igennem sådan en gang hvirvlen støv op med alt muligt, som ikke førte til andet end at folk kunne blive kede af det? Der var ikke noget konstruktivt bag. Der var ingen vinder i at gøre det der. Det har jeg aldrig nogensinde forstået, lyder det fra Bo Rygaard.

I det hele taget fortæller han da også, at han sover bedre nu end under Ståle Solbakkens sidste manager-periode i klubben.

- Det var ikke en beslutning, som vi har rystet på hånden over eller ville lave om. Det er kun, at det kom ud af kontekst på en måde, som kan ærgre, fastslår den snart tidligere bestyrelsesformand.

Årsagen til, at han stopper, har han desuden fortalt om. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus