• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rygte: AaB lurer på Fall og Avdic

Rygte: AaB lurer på Fall og Avdic
Illustration

Spændende navne som Djiby Fall og Denni Avdic bliver rygtet til AaB, der er på jagt efter en afløser for Nicklas Helenius.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Helenius har forladt AaB, og den nordjyske Superliga-klub har for længst fastslået, at der skal hentes en afløser for den målfarlige angriber, der er skiftet til Premier League-klubben Aston Villa.

Nu melder AaB Inside, der følger AaB på nærmeste hold, at der er nogle særdeles interessante navne i spil som Helenius-afløser på Nordjyske Arena.

Mediet skriver, at Djiby Fall og den tidligere Brøndby-spiller Denni Avdic begge figurerer på sportsdirektør Allan Gaardes liste.

Djiby Fall, der har en fortid i både Randers FC og OB, er på kontrakt i tyske Greuther Fürth, men senegaleseren er milevidt fra startopstillingen hos Bundesliga-nedrykkerne, og derfor trækker det op til et klubskifte i sommerens transfervindue.

Denni Avdic, 24, tørnede ud for Brøndby som helt ung, men slog aldrig igennem på den københavnske Vestegn. Svenskeren har dog senere bevist, at der er masser af mål i hans støvler. Avdic er ejet af Werder Bremen, hvor han er på andethold og derfor næppe har en fremtid, men i den forgangne sæson var han lejet ud til FC Zwolle i Holland, hvor han scorede otte mål i 24 kampe.

Tidligere på ugen blev AaB også kædet sammen med Viborgs målmaskine Thomas Dalgaard, så det ser altså ud til, at en spændende angrebsjagt er i fuld sving på direktionsgangene på Nordjyske Arena.

Indtil videre er der dog kun tale om rygter – og dem er der som bekendt mange af i disse tider.