Superliga Ole Hoffskov

Rygter om dansker: Brøndby og AGF er et bedre bud

Foto: Getty Images

Svensk klub tror ikke, de har mulighed for at hente dansk stopperprofil. Klubbens scout tror i højere grad på et skifte til Brøndby, AGF eller FC Midtjylland.

Af Ole Hoffskov

Der er nul grader i Zagreb denne torsdag, så danske Rasmus Lauritsen er i mere end en forstand havnet i fryseboksen i Kroatien.

Danskeren spiller sjældent for klubholdet Dinamo Zagreb, hvor han ellers har haft pæn succes siden sit skifte fra IFK Norrköping for godt et år siden. I skrivende stund har Lauritsen været vraget i fem af Dinamo Zagrebs seneste seks ligakampe.

I Sverige spekuleres der i, om midtstopperen kan være på vej retur til IFK Norrköping, men fansene skal ikke få forhåbningerne alt for højt op.

Det mener klubbens scout Stig Torbjørnsen.

- Det havde været et drømmekøb, men det er ikke realistisk. Det er en transfer, vi kan glemme. Han tjener fem gange så meget der (i Dinamo Zagreb, red.). Nu er han et navn i Danmark også, siger han til NT-Sporten.

IFK  Norrköping-scouten tror i højere grad, at Rasmus Lauritsen kan vende hjem til en dansk topklub.

- Hvis han skal til en klub i Skandinavien, er det i første omgang Brøndby, AGF, FC Midtjylland - måske FC København eller Malmö, lyder det fra Stig Torbjørnsen.

Rasmus Lauritsen, der har en fortid i FC Midtjylland, Skive IK og Vejle Boldklub, har kontrakt med Dinamo Zagreb til sommeren 2024. Kroaterne betalte angiveligt i omegnen af 12 millioner kroner for den 25-årige midtstopper.