Rygterne florerer - Viborg-træner på vej væk?
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Rygterne florerer - Viborg-træner på vej væk?

Viborg-træner Jacob Friis er et emne som ny træner i den norske storklub Rosenborg.

Den norske storklub Rosenborg er på udkig efter en ny cheftræner - bliver Jacob Friis manden, der skal genrejse den sovende kæmpe?

Viborg-træneren bliver i øjeblikket kædet sammen med Rosenborg, der har Jacob Friis på en liste over mulige træneremner. Trondheim-klubben vil gerne spille 4-3-3, og det er netop, hvad 46-årige Friis har praktiseret med succes i Viborg.

Hovedpersonen selv er naturligvis bekendt med de verserende rygter.

- Det er dejligt, når ens navn bliver nævnt. Jeg har noteret, at Kent Nielsen nævnes i samme ombæring - det er jeg endnu mere flatteret over, siger Jacob Friis til Discovery+-

Ifølge Discovery er der i næste uge bestyrelsesmøde i Rosenborg, hvor mulige træneremner skal diskuteres. Her står det klart, at Jacob Friis er et af de navne, der vil blive vendt i bestyrelsen.

- Det er altid smigrende, men det er ikke noget, jeg vil kommentere eller uddybe, siger Jacob Friis og fastslår, at ambitionen her og nu er at gøre det godt i Viborg.

Rosenborg er aktuelt på en meget skuffende niendeplads i Eliteserien, og Norges mest vindende klub har ikke løftet mesterskabstrofæet siden 2018. 

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF