• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Argentiner rygtet til FCK: Får nu lønforhøjelse

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge et græsk medie har Aris Thessaloniki afvist et bud på Daniel Mancini, der for få dage siden var rygtet til FC København.

Af Kenneth Jensen

Godt nok er transfervinduet lukket, men FC København leder stadig med lys og lygte efter spillere.

Allerede til januar kan der være behov for indkøb, og græske medier kunne mandag fortælle, at FC København er interesseret i den 25-årige midtbanespiller Daniel Mancini fra Aris Thessaloniki.

Men FCK så ud til at gå forgæves i jagten på spilleren, for to hold fra De Forenede Arabiske Emirater var både klar til at betale mere til klubben, ligesom de ville give en bedre lønpakke, fortalte mediet SDNA.

Meget tyder dog på, at det ikke bliver til noget alligevel, for den græske klub har ifølge SDNA afvist tilbuddet fra Emiraterne, hvor transfervinduet er åbent frem til 4. oktober. 

Klubben stod ellers til at tjene omkring 15 millioner kroner for den 25-årige argentiner, ligesom han lønmæssigt stod til et boost med en årsløn på omkring otte millioner kroner.

Den græske klub har forklaret, hvor vigtig spilleren er, og man vil nu som minimum holde på ham frem til januar, hvor Aris selv har en mulighed for at forstærke sig - det græske transfervindue er nemlig lukket for tilgange.

Den argentinske offensivspiller Daniel Mancini står ifølge SDNA også til en pæn lønforhøjelse, efter man har afvist bud på ham. Så der er da et lille plaster på såret.