• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Så sort ud for Bjelland: Håber på nyt FCK-syn

Foto: Getty Images

Andreas Bjellands fremtid i FCK så ikke lys ud med Ståle Solbakken som manager, men det håber forsvarsspilleren nu på ændrer sig med den nye cheftræner.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Bjelland havde ikke de bedste udsigter til spilletid i den sidste tid med Ståle Solbakken som manager i FCK. Det fortæller forsvarsspilleren selv, og ser nu frem til, hvordan det bliver med en ny mand i trænersæddet.

Det fortæller han i et interview med Canal 9 efter holdets 2-0-sejr over AC Horsens søndag eftermiddag, hvor han fik mulighed for at starte inde, da Victor Nelsson var ude med karantæne.

Læs også:Officielt: Gør comeback i Superligaen

- Jeg synes, at det har været dejligt at vise sit værd overfor en ny træner, lyder det fra Andreas Bjelland, som nu håber på, at han kan få en ny start med Thorup som cheftræner.

- Det er forhåbentligt et nyt syn, og det er forhåbentligt ham, der bestemmer. Men nu må vi se. Jeg synes, at jeg viste mig godt frem i dag, men man må også tage hatten af for dem, der spillede før, siger han og fortsætter:

Læs også:Fremad Amager lejer ung målmand

- Både Boilesen og Nelsson har spillet godt inde centralt, så der er bare mange gode stoppere, så der er kamp om pladserne.

Endevidere peger han på, at det er ærgerligt, at FCK kun er med i én turnering i foråret, da de både er slået ud af pokalturneringen og europæisk fodbold.

Næste opgave for FCK og Bjelland er mod SønderjyskE.

Læs også:Durmisi: Har brug for at være stjernen og bygge form og selvtillid op

Læs også:Brøndby-profil med udløb: Jeg lukker ikke døren for noget

Læs også:- Ronnie Schwartz passer rigtig godt til os