Foto: Getty Images
Superliga

Sabbi stræber efter samme storhed som LeBron James

OB's Emmanuel Sabbi ser meget op til NBA-stjernen LeBron James.

OB har til denne sæson forstærket sig med Emmanuel Sabbi fra Hobro, og den 22-årige offensivspiller lægger ikke skjul på, at han har store ambitioner for sin egen karrieres vedkommende.

Det fortæller han om i et interview på OB's officielle hjemmeside, hvor han kommer ind på, at han helt fra barnsben var meget glad for at spille med bolde. Dengang var det dog ikke fodbolde.

- Min far har kastet fodbolde efter mig, siden jeg kunne gå, og så startede jeg med at spille på et hold, da jeg var syv år gammel. Siden der har jeg spillet fodbold, men der har også været lidt basketball ind i mellem, siger han og oplyser, hvem hans store idol er.

- Jeg holder ikke rigtigt med noget hold i basketball, jeg holder bare med LeBron James. Han har bare været fantastisk i 17 år, og det er den slags storhed, jeg også stræber efter i min egen karriere, lyder det fra Emmanuel Sabbi.

Endvidere kommer han ind på, at den første tid på Fyn har været god, og han bemærker, at fynboerne - ligesom i Hobro - er meget imødekommende, og derfor er har han følt sig meget velkommen.

Sabbi kan få sin første officielle kamp for OB søndag aften, når klubben møder FC København på hjemmebane klokken 18.