Video : Tipsbladet
Superliga

Saftige rygter: To stjerner på vej til FCM?

FC Midtjylland sættes i forbindelse med to markante navne.

Vi er gået ind i den sidste uge af transfervinduet, og det plejer at være en festlig omgang - ikke mindst på grund af FC Midtjylland.

Claus Steinlein og Co. har år efter år været garant for en heftig afslutning, og der er ikke meget, der tyder på, at det bliver anderledes i denne omgang.

Den seneste uge har været fuld af spekulationer om nye spillere til FC Midtjylland, og nu sættes yderligere to stærke navne i forbindelse med Superliga-klubben.

Det tjekkiske medie Infotbal skriver, at FC Midtjylland er ude efter Sparta Prag-angriberen Jan Kuchta, der er en stor profil på Brian Priskes mesterhold i Tjekkiet. I sidste sæson scorede 26-årige Kutcha 16 kasser, og i 2021 blev han topscorer i den tjekkiske liga, da han spillede for Slavia Prag.

FC Midtjylland skal ifølge mediet være i dialog med Sparta Prag om angriberen, og midtjyderne er optimistiske i forhold til at lande en aftale med Jan Kuchta, der er noteret for 15 A-landskampe for Tjekkiet.

Jan Kuchta startede inde i begge opgør mod FC København i Champions League-kvalifikationen.

Offensivspiller fra Chile på vej?
Sparta Prag-stjernen er ikke den eneste spiller, der kædes sammen med FC Midtjylland. Ifølge flere chilenske medier har Superliga-klubben ude efter den 19-årige offensivspiller Dario Osorio, der tørner ud for Club Universidad de Chile.

Dario Osorio har tidligere været sat i forbindelse med Wolverhampton samt klubber i Frankrig og Italien, så det er en eftertragtet herre, FC Midtjylland forsøger at få på krogen. Billig er han heller ikke.

Ifølge chilenske medier koster den sydamerikanske offensivspiller i nærheden af 40 millioner kroner, så FC Midtjylland skal håbe, at Anders Holch Povlsen er i godt humør i den sidste uge af transfervinduet.

Dario Osorio har spillet tre A-landskampe for Chile, og han har scoret 11 mål i 51 kampe for Club Universidad de Chile. Han kan begå sig på begge kanter og centralt i offensiven.

Rygter, rygter, rygter
Jan Kuchta og Dario Osorio er de seneste to navne fra vandrørene i FC Midtjylland, og det sker i en uge, der i forvejen ikke har skortet på transfersladder om midtjyderne.

I denne uge er FC Midtjylland også blevet kædet sammen med David Brekalo, Thierry Gale og Han-beom Lee - sidstnævnte, 21-årig midtstopper fra Sydkorea, meldes meget tæt på at skifte til FCM.

FC Midtjylland præsenterede onsdag tjekken Adam Gabriel som ny spiller, og flere er med sikkerhed på vej i det, der ligner en hæsblæsende sidste uge af transfervinduet på heden.