Video : Tipsbladet
Superliga

Sammenligner Brøndby-profil med Andres Iniesta

Yuito Suzuki sammenlignes med den tidligere FC Barcelona-stjerne Andres Iniesta af Per Frimann.

Brøndby IF har en masse dygtige offensivspillere, men den mest omtalte de seneste uger har været Yuito Suzuki.

Japaneren har i foråret fået et gennembrud i Superligaen, og det kulminerede inden landskampspausen med et flot, flot hattrick i storsejren mod Silkeborg IF.

Og Viaplay-ekspert Per Frimann er også dybt imponeret over den rapfodede offensivspiller. Ja, han sammenligner sågar Brøndby-profilens spillestil med den tidligere FC Barcelona-stjerne Andres Iniesta.

- Jeg bliver nogle gange beskyldt for at lave de lidt for store sammenligner, ikke? Men jeg kommer nogle gange til at tænke på Iniesta, når jeg ser ham, siger Per Frimann i optakten til derbyet på Viaplay og tilføjer:

- Det er det intelligente, det er måden at bevæge sig rundt i spillet på. Og så hele tiden at være orienteret mod sine holdkammerater, samtidig med at fornemmelsen for, hvornår man skal gå mod mål.

Også medekspert Kenneth Emil Petersen roser Yuito Suzuki.

- Det er en høj hylde, men han er dygtig, det er der ingen tvivl om. Han har en enorm fart, og han er ikke bange for at tage de direkte dueller.

- Wass og Vallys nyder også godt af at have fået en så spilintelligent spiller ind, siger han.

Yuito Suzuki, der er 22 år, har scoret fem mål i 16 kampe i Superligaen i denne sæson. Derudover er det blevet til to assister.