Superliga

- Ikke mange kan gøre som FCK

FCK's brasilianske angriber håber på både mesterskab og pokaltitel i denne sæson.

Cesar Santin har levet et liv som trofævandt angriber i de seneste år. Han har vundet fire mesterskabstitler på stribe (en i Kalmar, tre i FCK), og han har også vundet den danske pokal i 2009 med FCK og den svenske pokal med Kalmar.

- Ja, det ville være sjovt at prøve det igen. Jeg har jo også vundet den i Sverige med Kalmar, hvor jeg scorede to gange i finalen, som vi spillede på hjemmebane, siger Santin til tipsbladet.dk med tanke tilbage på Svenska Cup'en anno 2007, hvor Kalmar vandt 3-0 over Ragnar Sigurdssons IFK Göteborg.

Men det var dengang. Nu er den brasilianske angriber og den islandske forsvarer på samme hold i København med The Double inden for rækkevidde. Cheftræner Carsten V. Jensen har dog meldt ud, at han vil bringe truppen i spil til pokalfinalen, så om manden med det afgørende mål i semifinalen mod SønderjyskE kommer til at spille fra start i Parken i morgen torsdag er ikke klart.

- Jeg ved det ikke. Det har han ikke sagt endnu, men det er en vigtig kamp. Vi er i finalen, og vi kan vinde ligaen. Der er ikke mange klubber i verden, der har den mulighed. Det ville være stort at vinde begge dele. Så jeg glæder mig da til finalen.

- Men vi tager det skridt for skridt. Torsdag er det første, og vi skal gøre det bedre end i søndags mod SønderjyskE. Men hvis vi spiller, som vi gjorde i 2. halvleg i søndags, tror jeg, at vi har en god chance, siger Cesar Santin til tipsbladet.dk.

Læs mere: Tipsbladet Indsigt er på gaden på fredag, blandt andet med et interview med Cesar Santin, der fortæller om scoringstørke, en skandinavisk karriere og gamle klip med Ronaldo og Romario.