Video : Tipsbladet
Superliga

Saver Brøndby midt over: Det er da ringe

Flemming Povlsen retter voldsom kritik mod Brøndby efter 2-2-kampen mod AGF.

Brøndby var på vej mod tre point i Århus, men ligesom mod Silkeborg i seneste spillerunde kunne Jesper Sørensens tropper ikke holde føringen til slutfløjt.

Denne gang var det Patrick Mortensen, der gjorde det onde ved Brøndby, og det var fuldstændig selvforskyldt, mener Flemming Povlsen.

- Det er da ringe. Det smadrer da så mange ambitioner og så meget tro og håb for de fans, når de ser måden, hvorpå de afleverer pointene her i Århus. De havde dem sikkert i lommen, og så stopper de alligevel med at spille fodbold og tænker bare: "Nå, vi har noget at beskytte. Vi tager det bare stille og roligt," siger han til Discovery+.

Flemming Povlsen uddyber, hvad Brøndby manglede til sidst.

- Ambitionerne om at gå frem og sige, at vi skal score det tredje mål. Vi skal være offensive. Vi skal få AGF til at løbe frem og tilbage, og vi skal spille i et højere tempo, selvom vi fører. Det forsvinder fuldstændig. Det er, som om der er nogle inde på banen - jeg ved ikke, om det er Wass, eller hvem det er - som bestemmer sig for, at nu skal vi ned og stå.

- Man falder ned på hælene og står og venter. "Okay, AGF har alligevel ikke meget. Vi kan godt forsvare den her hjem."

Thomas Gravesen mener, at Brøndbys pointtab kan åbne Superliga-guldkampen på vid gab.

- Nu har de åbnet en dør på klem - endda åbnet den op, og hvis FC København vinder i dag (mod FC Midtjylland), er de med i spillet. 

Brøndby har 52 point for 25 kampe.