Schjelderup er tilbage - stort FCN-indkøb ikke med
Foto: Anders Kjærbye/Getty Images
Superliga

Schjelderup er tilbage - stort FCN-indkøb ikke med

FC Nordsjælland har en voldsom stærk trup, og det ser ud til at have kostet to spillere pladsen i kamptruppen til opgøret mod Lyngby Boldklub.

Både Andreas Schjelderup og Christian Kjelder Rasmussen er i kamptruppen, når FC Nordsjælland søndag møder Lyngby Boldklub.

De to spillere er lejet i henholdsvis Benfica og AFC Ajax, og det er to store og markante forstærkninger, som Johannes Hoff Thorup har fået ind.

Men forstærkningerne giver også et luksusproblem for cheftræneren og Superligaens sølvvindere fra sidste sæson, for det betyder, at der er flere dygtige spillere, der prikkes på skulderen og får besked om, at der ikke er plads i kamptruppen.

Et sådan prik lader det til, at både Mads Kristian Hansen og Erik Marxen har fået. For ingen af de to er i den kamptrup, som FC Nordsjælland har udtaget til opgøret mod rivalerne.

De kan selvfølgelig være ude med skader - det oplyser FC Nordsjælland ikke noget om - men Erik Marxen har været og er fortsat langt nede i forsvarshierarkiet, og den tidligere Randers-spiller ligner femtevalget i midterforsvaret.

Mads Kristian Hansen blev købt af FC Nordsjælland for 15 millioner kroner for et par år siden, men han har haft svært ved at slå igennem i Farum-klubben. Det er en hård skæbne, men omvendt skal chancen også gribes, når man får den, og det har den tidligere FCM-spiller ikke gjort. 

FCN's offensiv er i det hele taget skræmmende med Osman, Schjelderup, Ingvartsen, Christian Rasmussen, Nygren, Antman og Conrad Harder alle i truppen til opgøret.

Her er FC Nordsjælland trup til opgøret mod Lyngby Boldklub:

Andreas Hansen
Carljohan Eriksson
Andreas Gülstoff
Kian Hansen
Martin Frese
Jeppe Tverskov
Marcus Ingvartsen
Andreas Schjelderup
Benjamin Nygren
Mohamed Diomande
Rocco Ascone
Ibrahim Osman
Christian Kjelder Rasmussen
Lucas Hey
Zidan Sertdemir
Oliver Antman
Oliver Villadsen
Daniel Svensson
Mario Dorgeles
Jonas Jensen-Abbew
Adama Nagalo
Conrad Harder

Lyngby er ikke klar til at give debut til Gylfi Sigurdsson, men Marc Muniesa kan få sine første minutter hos de kongeblå. Lyngby Boldklub har følgende mand i kamptruppen til lokalopgøret:

Mads Kikkenborg
Jannich Storch
Brian Hamalainen
Marc Muniesa
Andreas Bjelland
Willy Kumado
Parfait Bizoza
Rezan Corlu
Magnus Jensen
Casper ‘Dani’ Winther
Jonathan Amon
Kolbeinn Finnsson
Sævar Magnusson
Andri Gudjohnsen
Pascal Gregor
Tobias Storm
Gustav Mortensen
Frederik Gytkjær
Marcel Rømer
Tochi Chukwuani