Video : Tipsbladet
Superliga

Schjelderup skal på ferie med Man City-spiller

Andreas Schjelderup skal tilbringe ferien sammen med Manchester City-spiller.

Forårets Profil i Superligaen, Andreas Schjelderup, har én - måske to - Superliga-kampe tilbage for FC Nordsjælland. Det afhænger af, om Farum-klubben vinder i Parken søndag og skal spille playoff om Europa. Derefter skal offensivspilleren med det norske landshold, som Ståle Solbakken har udtaget ham til for første gang.

Og så venter en velfortjent sommerferie.

I alle sammenhænge kommer Andreas Schjelderup til at se en hel del til sin landsmand Oscar Bobb, der til dagligt tørner ud for Manchester City, hvor han har fået et lille gennembrud i denne sæson.

Schjelderup og Bobb skal både tilbringe tid sammen i den norske landsholdslejr og på den efterfølgende ferie.

- Jeg kender Oscar Bobb rigtig godt. Vi skal faktisk på ferie sammen efter sæsonen. Han er en god spiller og har lige vundet Premier League. Det er crazy. God spiller og god person. Jeg er også gode venner med Antonio Nusa, der også er rigtig god. Fremtiden for Norge ser rigtig lys ud, siger Andreas Schjelderup til Tipsbladet. 

Er det fra ungdomslandsholdene, at du kender dem?

- Ja, jeg har spillet med dem i mange år på ungdomslandsholdene. Jeg har faktisk også spillet med Antonio i Stabæk, da jeg var 12-13 år. Det er et stykke tid siden, men det er sjovt at se dem i Europa nu.

Er du overrasket over Oscar Bobbs succes?

- Nej. Jeg spillede med ham på landsholdet, og hvis han får en chance, bliver det rigtig godt. Han har vist den kvalitet, han har, og Pep Guardiola har spillet med ham, så det er jeg ikke overrasket over.

Og hvor skal I så på ferie henne?

- Åh! Det må vi se på. Det vil jeg ikke sige, griner Andreas Schjelderup.

19-årige Andreas Schjelderup vandt kåringen som Forårets Profil i suveræn stil - her kan du se, hvordan de 12 Superliga-trænere stemte