Video : Tipsbladet
Superliga

Scholz roser opgøret mod AGF: Det var en fantastisk kamp

Der var knald på, da AGF var på besøg i Herning.

FC Midtjylland lignede et hold, der var godt på vej mod en sejr, da de scorede til 3-1 mod AGF. Men med en vanvittig slutspurt af aarhusianerne endte det med en sejr på 4-3 til AGF, hvor det sidste mål gik ind dybt inde i overtiden.

Her var det Alexander Scholz, som havde foden på, men han var ganske positiv i et interview med Canal 9 umiddelbart efter kampen.

- Det var en fantastisk fodboldkamp. Først den ene vej og så den anden vej, og så ender det med at gå deres vej til sidst. 3-3 havde også været fint, men det er de små marginaler. Der bliver scoret en masse dumme, mærkelige, nemme og kludrede mål i dag. Sådan endte det også sidst mod dem, siger han og fortsætter:

- Vi er foran 3-1 på hjemmebane,og jeg ved ikke, hvor mange minutter, der er tilbage. Men nok til at den skal vi lukke. De scorer fire mål mod os og de scorede tre sidst. Det er ikke godt fra vores side, og det viser lidt, at de rammer os på noget, hvor vi ikke har formået at svare igen. Jeg er lidt forbløffet over, hvor let de kommer til målene, lyder det fra Alexander Scholz.

Endvidere er der en god grund til, at Scholz hurtigt virker til, at han er videre fra kampen og har fokus på den næste.

- Jeg har prøvet at tabe før og rette en bold ind i sidste sekund, hvor den er gået ind. Der er bare at sige tillykke til AGF og så er vi klar til en ny kamp i næste uge, fortæller Scholz.

Den næste kamp er mod FC København på udebane.