Video : Tipsbladet
Superliga

Se billedet: Mohamed Daramy er landet i Danmark

Mohamed Daramy ligner en ny mand i FC København. Tirsdag er han landet i Danmark.

Mohamed Daramys retur til FC København nærmer sig med hastige skridt.

De seneste dage er offensivspilleren blevet rygtet kraftigt i retning af en retur til FC København, som han forlod sidste sommer efter en håndfuld forrygende kampe.

Nu tyder meget på, at skiftet kommer til at ske indenfor de nærmeste dage, da Mohamed Daramy tirsdag aften er landet i Roskilde Lufthavn, hvor han skal gennemføre de sidste detaljer, inden han igen kan trække den hvide trøje over hovedet.

BT skrev for nyligt, at kantspilleren er meget tæt på at underskrive en lejeaftale for denne sæson med FCK. Alt peger i retning af, at det bliver en realitet meget snart med Daramy på dansk jord.

Mohamed Daramy skiftede FC København ud med AFC Ajax sidste sommer for et større millionbeløb, men han har haft svært ved at bryde igennem i Holland.

Nu skal han så forsøge at få karrieren tilbage på sporet i FC København, som har brug for kvalitet, da de i løbet af sæsonens første spillerunder har præsteret under niveau.

Blot tre point står de forsvarende danske mestre noteret for efter sæsonens første tre kampe, hvor de i seneste spillerunde fik ørerne i maskinen mod Viborg FF.

Nedenfor kan du se billeder af Daramys ankomst til Danmark:

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.