• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Se blodigt billede: Måtte syes efter hård tackling

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Bubacarr Sanneh fik rødt kort, da han sparkede en bold væk og stemplede videre ind på benet af Ibrahim Sadiq. Billederne viser, at kantspilleren var hårdt ramt.

Af Kenneth Jensen

Han spillede halvlegen til ende, Ibrahim Sadiq, men kantspilleren fra FC Nordsjælland kom ikke ud til anden halvleg af opgøret mellem AGF og FC Nordsjælland.

Ghaneseren var offer for en stempling fra Bubacarr Sanneh, da AGF-stopperen først sparkede en bold væk og førte sine knopper videre ind på benet af Sadiq. Dommer Morten Krogh så ikke situationen til at starte med, men blev kaldt til en skærm for et nyt tjek, og så var han ikke i tvivl. Rødt kort til Sanneh.

FCN vandt opgøret, men både undervejs og efterfølgende var der stor utilfredshed i Århus med dommer Krogh, da man ikke mente, at det var til et rødt kort.

Et faktum er det i hvert fald, at Ibrahim Sadiq var hårdt ramt efter Sannehs tackling. Kantspilleren udgik som nævnt af kampen i pausen, og FC Nordsjællands kommunikationschef, Christian Wolny, kunne på Twitter fortælle, at han måtte syes af AGF's egen læge.

Du kan se herunder, hvordan Ibrahim Sadiqs ben så ud i pausen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020