Superliga Lars Gram-Hanssen

Se FCK's forventede spillerbudget i næste sæson

Foto: Getty Images

FC København kommer til at have masser af midler til at forstærke spillertruppen i de kommende transfervinduer. Sådan lyder det fra Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

Af Lars Gram-Hanssen

FC København brugte store summer på spillerindkøb i sidste sæson, og også i 2022/23-sæsonen forventes hovedstadsklubben at have masser af midler til at forstærke spillertruppen.

Sådan lyder det fra Troels Bager Thøgersen, chefredaktør på Tipsbladet, der her analyserer FC Københavns transferbudget.

- Vi anslår, at det hedder 150 til 180 millioner kroner i spillerbudget i den kommende sæson. Det ved vi først, når transfervinduet er ovre, så vi i september kan danne os et overblik. Der har vi en mere præcis idé om, hvor FCK ligger henne. Men det er i det her leje, og det er betydeligt mere end konkurrenterne, siger Troels Bager Thøgersen således. 

- Det betyder, at FC København simpelthen kan have flere dyrere spillere, og også flere dyrere spillere end FC Midtjylland. Det vil sige flere spillere, der ligger i et prisleje på både 15, 20 og 30 millioner kroner, og som også får rigtig, rigtig gode lønninger. For de rigtige spillere kan FC København godt runde både seks og otte millioner kroner i årsløn.

Tipsbladet talte i sidste uge FC København-sportschef Peter Christiansen, der indikerede, at sommerens transfervindue vil blive mindre hektisk end det, man var igennem i januar. Dog er der formentlig én central position, der skal forstærkes - læs interviewet med 'PC' her.

Se hele Troels Bager Thøgersens analyse i afspilleren øverst i artiklen.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.