• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

Selvsikker OB-keeper: Randers kommer ikke til at score mod mig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OBs målmand Oliver Christensen vil gøre sit for at fastholde sin statistik med rent bur mod Randers i denne sæson, når fynboerne skal ud i en Europa-dyst mod Randers lørdag.

Af Mathias Høj Jensen

Randers har endnu ikke sendt bolden ind bag Oliver Christensen i indeværende sæson, og står det til OB-keeperen, så kommer det heller ikke til at ske i lørdagens første indbyrdes playoff-kamp om Europa.

Det fortæller han til OB TV.

- Som målmand skal jeg ikke stå at sige, at jeg forventer Randers score, fordi det gør de selvfølgelig ikke. Det har ikke scoret på mig endnu i Superligaen, siger Christensen med et smil på læben.

Lørdagens opgør mod Randers er den første af i alt to indbyrdes playoff-kampe om en plads i Europa, inden AC Horsens venter i playoff-finalen.

OB kommer ind til opgøret med et nederlag på 1-3 til nedrykkerne fra Silkeborg, mens Randers derimod kommer med en sejr på 3-1 fra opgøret mod nedrykkerne fra Esbjerg.

Fynboerne skal forsøge at få et godt resultat med hjem fra Randers lørdag aften, og ifølge OB-målmanden betyder det, at bolden skal i netmaskerne bag hjemmeholdets keeper Patrick Carlgren.

- Vi skal først og fremmest have scoret et mål, så vi kan få udebanemålet med. Vi har været rigtig stærke på hjemmebane med godt fodboldspil, og vi har domineret modstanderen. 

Kampen mellem Randers og OB sparkes i gang klokken 18.00 lørdag aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus