AGF skruede op efter pausen og vandt til sidst i Lyngby

AGF scorede i det 88. minut til 2-1, hvilket gav sejren på udebane mod Lyngby i søndagens Superligakamp.

AGF fik søndag en sen 2-1-sejr på udebane mod Lyngby i Superligaen.

Lyngby er dermed forsat sidst i rækken med to point og ingen sejre, mens AGF indtager førstepladsen med 15 point.

Lyngby kom ellers foran på en tidlig scoring, der kom via højre side, hvor Lyngby havde stort held med at ramme gæsterne.

AGF sad før pausen ikke tæt nok i sit pres, men det blev ændret i anden halvleg, hvor holdet skruede op for energiniveauet.

Det samme gjorde AGF med skarpheden, så holdet vendte 0-1 ved pausen til sejr.

Efter to minutters spil bragte Lyngbys midtbanespiller Victor Torp hjemmeholdet foran. Hans første afslutning blev blokeret af holdkammeraten Emil Nielsen, men Torp var først på riposten, som han sparkede resolut ned i venstre hjørne.

Første halvleg bød på chancer i begge ender, men de største tilfaldt AGF. Både midterforsvareren Frederik Tingager og angriberen Patrick Mortensen kom til store hovedstødschancer, men Lyngby-keeperen Thomas Mikkelsen sørgede for, at Lyngby fortsat førte 1-0 ved pausen.

Kort inde i anden halvleg headede Patrick Mortensen først tæt forbi mål, inden han kort efter var manden bag udligningen. Han sendte bolden i mål via Kevin Dicks, der blev noteret for målet.

Mortensen kunne have givet AGF føringen efter 61 minutter, da han fik en friløber, men Lyngby-stopperen Nicolai Geertsen fik afværget med en glidende tackling.

I det 88. minut snuppede AGF alle tre point, da Jon Thorsteinsson sparkede bolden ned i venstre hjørne fra kanten af feltet til 2-1.