Sen scoring redder point til Vejle

Efter en udligning i 87. minut lykkedes det Vejle at afværge et nederlag i topkampen mod Hvidovre.

Der var et vaskeægte topopgør på programmet i fodboldens 1. division fredag aften, da Hvidovre tog imod Vejle.

Inden kampen lå Vejle øverst i tabellen med et enkelt point ned til Hvidovre, og sådan forholder det sig stadig.

Hvidovre så ellers ud til at kunne overhale Vejle, men efter en udligning af sidstnævnte i 87. minut endte det med 1-1 og status quo i toppen.

Det var den tyske angriber Richard Sukuta-Pasu, der sørgede for, at Vejle kunne tage et point med hjem til Nørreskoven.

Efter en målløs første halvleg skulle der kun gå et par minutter af anden, før der kom hul på bylden i fredagens kamp.

Et fladt Hvidovre-indlæg fra højre side nåede ind i feltet. Her forsøgte Vejles Ebenzeer Ofori at cleare den, men det lykkedes slet ikke. I stedet endte bolden lidt tilfældigt ved Christian Jakobsen, der køligt sparkede den ind til 1-0.

I jagten på en udligning kom Vejle længere frem på banen, mens Hvidovre blev tilsvarende forsigtig og trak sig en smule tilbage.

Det gav afkast for gæsterne med få minutter tilbage af den ordinære spilletid. Efter en omstilling bankede Richard Sukuta-Pasu bolden ind, så der igen var lighed på måltavlen.

I kampens afslutning var det tydeligt, at begge holds spillere var trætte, og der opstod ikke reelle muligheder for at lave et vindermål.