Sene mål giver Dortmund comebacksejr

Dortmund var bagud 0-1 frem til 77. minut, men endte med at slå Freiburg med 3-1 i Bundesligaen.

Det så længe svært ud for Dortmund, men det endte med på papiret at blive til en komfortabel sejr til holdet fra Ruhr-distriktet, da det fredag mødte Freiburg i Bundesligaen.

Dortmund var således bagud 0-1 langt inde i anden halvleg, men endte med at vinde 3-1. Det skete, takket være tre mål på lidt over ti minutter.

Dermed kom Dortmund op på to sejre i lige så mange kampe i denne sæson.

Det var Michael Gregoritsch, der ti minutter før pausen sendte hjemmeholdet Freiburg foran 1-0.

Dortmund ledte længe efter udligningen i anden halvleg, og træner Edin Terzic rystede posen med fire udskiftninger, inden det altså blev 1-1 ved engelske Jamie Bynoe-Gittens med et lille kvarter tilbage.

Derefter gjorde Youssoufa Moukoko, som var kommet på banen et lille kvarter tidligere, det til 2-1, inden Marius Wolf lukkede kampen med sit mål til 3-1 i 88. minut.