1. division

1. divisionsklub sejrer og kravler over stregen

På en straffesparksscoring få minutter før tid vandt Kolding 2-1 i Hobro i landets næstbedste fodboldrække.

Efter ti kampe i træk uden sejr lykkedes det fredag aften Kolding IF i fodboldens 1. division at sætte tre point ind på den lidt slunkne pointkonto i nedrykningsspillet.

Holdet vendte på udebane 0-1 til 2-1 i den sidste halve time mod Hobro og kravler med sejren op over nedrykningsstregen.

Kolding er nu på 18 point efter 24 kampe, mens Skive og Vendsyssel har henholdsvis 17 og 16 point for 23 kampe under stregen.

Hobro, som i sidste sæson lå i 3F Superligaen, har 24 point for lige så mange kampe.

Hugo Andersson sendte nordjyderne på sejrskurs ti minutter efter pausen, men i 62. minut udlignede Oliver Drost.

Pointdelingen så længe ud til at holde, men få minutter før tid blev gæsterne tilkendt et straffespark.

Det omsatte Denis Fazlagic til scoring og tre point, som luner gevaldigt i bundstriden for koldingenserne.

I oprykningsspillet tog FC Helsingør hjemme mod HB Køge, i en kamp som hjemmeholdet vandt med 3-1.

Begge er dog stadig langt fra de to oprykningspladser, som er en duel mellem Viborg, Silkeborg og Esbjerg.