• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SIF-boss: Han kan blive vores næste store salg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborg IF lavede et stort salg af Magnus Mattsson i sommer, og tidligere har man blandt andre solgt Mads Emil Madsen, Jens Martin Gammelby og Robert Skov. Mere kan være på vej.

Af Kenneth Jensen

De vil gerne udvikle spillere, og Silkeborg IF har de senere år har succes med netop den målsætning.

Kasper Dolberg, Robert Skov, Jens Martin Gammelby, Mads Emil Madsen og Magnus Mattsson er alle blevet solgt for store millionbeløb de senere år, og sportschef Jesper Stüker håber naturligvis, at mere kan være på vej.

Og sportschefen, der aktuelt kan nyde Superliga-stillingen, hvor hans hold er nummer fem, har et bud på, hvem der bliver klubbens næste store millionsalg-   

- Kigger man på vores trup lige nu, er den spiller, der er fokus på lige nu, nok Rasmus Carstensen, som stadig er ung, har erfaring fra én U21-slutrunde og er med på vej mod den næste. Nu spiller han i Superligaen, og han har tidligere vist, at han var god i 1. division, så nu er han forhåbentlig i gang med at vise, at han kan blive rigtig god i Superligaen også. Alt efter om den udvikling fortsætter, kunne det godt være det næste store salg, siger Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, i Købmændenes Klub på Discovery.

Silkeborg IF har flere spændende unge spillere i truppen, som på sigt også ville kunne indbringe en pæn sum penge. 

Udover de førnævnte solgte man også angrebstalentet Eskild Munk Dall til AFC Ajax for halvandet år siden. Han spiller til dagligt på klubben U19-hold.

Rasmus Carstensen og Silkeborg IF møder i weekenden OB i Superligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020